![]() |
Knight 44 lvl!
Jakie eq polecacie do kolegi ? prosił bym o odpowiedz jaki na hunt jaki na blocki u pojedynczy exp itd :)
Z gory thx PZDR. |
Ten kolega to ten 44 knight? Ile ma kasy? Podstawowe eq na ten lvl to:
G armor, k legi, crus, vampirka, bohy i broń. Dobre eq to: royal helmet, DSM, crown legs (nie trzeba, tylko 5 oz. roznicy w stosunku do knight legów), bohy, demonka i broń. Napisz ile ma kasy, i jakie eq ma teraz, to podpowiem więcej. @EDIT No to przede wszystkim bohy. Sellnąć g arm i blue legi, po bohach zostanie mu ~15k, więc z dodanymi 23k za g arm i 23k za blue legi ma spokojnie kase na DSM i k legi. Takie eq bym polecał, a jak uzbiera ~14k to niech kupi dragon slayera. |
rh, golden armor, blue legi demonka i bs i nie ma bohow :P i ma 5cc
|
napisz e-maila do tego allegrowicza u ktorego kupowales chara i zapytaj sie jakie eq powinienes nosic na 44 lvl knightem ;]
|
Pan @up
Myślisz że fajny jesteś, bo na guardii grasz? |
tak jestem fajny bo na guardi gram i kupilem 1 lvl postac za 100 zl tak jak tamten pan
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@up Blue pasują bardziej do magów i są droższe? :o |
...
Dsm
Rh/ crus demonka/ vampka boh k legs backpack lina lopata Szur dobrze ze gra na guardi bo Guardia najlepsza jest ;p |
ehh to nie moja posta po 1.
po 2 jest po hacku i kupil troche kasz na allegro aby sie rozwinac jakos i prosze bez glupich komentarzow a najlepiej zamknac temat. |
Cytuj:
Guardia aha to no pvp , w sumie na no pvp to nic dziwnego tam tyle noobkow gra ze jest zapotrzebowanie na itemy. |
no ja bym niepowiedział że guardia jest najlepsza to że tam grasz to nieznaczy że jesteś lepszy odemnie ;p:)
|
Wszystkie te zbedne komentarze prowadza do jednej odpowiedzi , jak najlepsze .
|
44 level knight nie wie, jakie eq kupić dla swojego chara? o_O
@Topic Jak najlepsze ofc :D |
takie na jakie ma kasy :)
|
Cytuj:
|
nie kupuj boh jak cos to steel bootsy z reszta sie zgadzam
|
35 lvl – Golden armor lub DSM, Knight legs, crusader helmet, steel boots, vampire shield, bright sword/fire axe/noble axe/skull staff, platinum amulet.
50 lvl – DSM, Royal helmet, steel boots i boh, Knight/Blue legs demon shield, bronie jak wyżej., platinum amulet. Skopiowałem z poradnika, którego autorem jest Aggro. Link do poradnika: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=169498 PS: Czemu wy ludzie w ogóle nie używacie opcji szukaj ? ^^ (oczywiście nie wszyscy ;p ) |
ja pier***e po co komu na takim lol levelu takie "drogie"(biorac pod uwage stan jego konta)eq, no chyba ze gra na noob-pvp i nie ma co z kasa robic bo go nie powerabusują co chwile o.0 pozdrowienia ze swiata gdzie p set to codziennosc sorry za swego rodzaju offtopic xd
|
nie besztajcie kogoś za pytanie to idotyzm... dostał odpowiedź ,więc dalsze udzielanie się przez was w tym temacie nie miało sensu ,jeżeli chcecie niszczyć ludzi to pracujcie jako pedagog szkolny (coś wiem o tym)...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:48. |