![]() |
C-walk ;]]
Oto moj kumpel tanczacy C-walk'a trenuje dopiero 2 miechy :]
http://pl.youtube.com/watch?v=7AtIqgR3HUE |
wpisz na youtube ''Cezet'' ; )
|
wlasnie on z moim kumplem trenuje c-walk ;]
|
Ten pierwszy średnio mi sie podobał.. Więcej płynności, więcej płynności; ) Ale ten drugi to tragedia o.O W pewnym momencie nie wiedziałem czy to krok czy potyka się nogami.. Ogólnie mogło być lepiej.
Btw nie ten dział. |
Chcecie mastera? Look: "Didsend"
Znajomy kuzyna ^^ |
c-walk to nie taniec...
pozdro |
Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Dong Guralesko Eloooo !
Syf >.< |
Cytuj:
@down Wole zobaczyc fajny filmik o c-walku czy pogadac o ufo niz zobaczyc jak 200 rp bije frosty . Odrazu odpowiadam. Mam lepsze rzeczy do roboty niz szukanie filmikow na temat ufo czy c-walk. |
haha, jak dobrze że te podforum nie schodzi na gównowątkowe forum o ufo, cwalkach i innych ziomxach; D
|
Cytuj:
|
jak usłyszałem muzykę to momentalnie wyłączyłem.... nienawidzę hiphopu!!!
|
Cytuj:
@ZapodajMuze Pokazywałem jak byłem mały. |
http://www.youtube.com/watch?v=JHg4gxQKYRY w miare look moj .. 1,5 miech trejn;P
|
Lol...a myślałem ze Hip hop nareszcie zdechł..włączam a tu jakieś gówniany polski rap...ale jak ściszyłem głośniki i jak opanowałem już jakoś odruch wymiotny to obejrzałem filmik..który szczerze mówiąc wcale nie jest dużo lepszy od muzyki..wiec można powiedzieć ze dopasowanie piosenki do filmiku jest po po prostu świetne...i te napisy podczas filmu z piosenki której tekst wygląda mniej więcej tak: "ół yeeeee jestem cool ziomuś graj w zielone ,dzieciak będzie dobrze pij wódę elo!" żałosne...zmień muzę ,wykasuj te napisy ,potrenuj trochę i na pewno będzie oo wieeeleee lepiej..
|
Co to? Znowu jakieś techno dla osób żelujących włosy?
@down Idź załóż kaptur. |
@2 up
Sam zdechłeś, rap to jedyna muza w której jakiś brudas nie wrzeszczy do mikrofonu/ rozwala gitary na czole czy też obrabia specjalnie dla słuchaczy trzaski i piski, wydawane np. przez rozwalane meble ( w tym i krzesła na łbach matek) Wyjdź. @Up Idz słuchać metalu. |
gÓral śmierci ; /
|
Jak czytam, że ktoś twierdzi że rap/hip-hop jest do "czterech liter" to aż mam ochotę zabić tych ludzi. Tak samo niektórzy uważają że rock/metal/raege (czy jakoś tak)/heavy metal i/lub inne (niepotrzebne skreślić) są do "czterech liter". Osobiście wole Rap, tyle że amerykański. A C-Walka wole w wykonaniu Ice Cuba i reszty Westside Conection. A ci co mają mnie bluzgać o to że napisałem tak, a nie inaczej, niech najpierw pomyślą co napisać.
Cytuj:
A, i może ten tekst jest nie gramatycznie, bo pisałem w pośpiechu. |
Cytuj:
|
sander kleinenberg, francesco diaz, laurent wolf, tiesto, van buuren ;d
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:23. |