Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   "Tibia.pl" TS/vent Channel (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=193583)

Dzikie_wenrze 24-09-2008 20:47

"Tibia.pl" TS/vent Channel

Bez owijania w bawełnę: co byście powiedzieli na coś takiego jak kanał Team Speak / Ventrilo dla userów forum.tibia.pl? Jak wiadomo, mamy IRC, ale to jest właśnie IRC: trzeba mieć otwarty żeby gadać, a w wypadku komunikacji głosowej wystarczy nacisnąć dany przycisk i 'czatujemy' zarazem surfując na naszym kochanym forum. Poza tym jest to tak jakby bliższa forma dialogu. No i w ogóle: technika do przodu idzie, a ludzie się zatrzymują (zatrzymujemy) na tych IRCach. Założyłem temat, aby poznać Waszą opinię, na razie bez żadnych konkretów co do tego na jakim komunikatorze miałoby się to wszystko dziać, ani tego czy załatwię ten kanał- chcę po prostu wiedzieć, czy jesteście za czy przeciw.

Barosa7 24-09-2008 20:52

Jeśli już, to tylko na Vencie, tak to mi się pomysł podoba :)

Mr.Dodzios 24-09-2008 20:57

Mam Shella, moge zalozyc Venta i TeamSpeak 2.
Tylko podajcie jaka wersje Venta.

Dzikie_wenrze 24-09-2008 21:00

Lol, nie spodziewałem się, że aż tak szybko ktoś będzie chętny do założenia kanału. Ale może jeszcze poczekajmy chwilę i wysłuchajmy opinie innych? : P Mi osobiście odpowiadają obydwa programy.
@editbotak

Rybzor 24-09-2008 21:11

Jestem również za ventem, o ile nie było by to za oficjalne i by nie zleciało się 80 nobów, bo nikt by się z nikim nie dogadał.

Jeżeli miałby być vent, kanały dla ludzi grających nie tylko w tibie, nie było by chaosu, jestem jak najbardziej za ;)

@do zioma z kontem shelowym
Ventrilo v 2.1.4 :P

Koszyk 24-09-2008 21:14

Hmm, chetnie ;)

Mr.Dodzios 24-09-2008 21:14

Zapoda ktos link do serwera Ventrilo 2.1.4 na Linuksa?

#edit
znalazlem, jutro powinien ruszyc bo ni chce mi sie dzisiaj wszystkich pierdol ustawiac, tymczasem zapraszam na serwer TS2 IP:
g4s-teamspeak.hopto.org

; )

Moj Nick: Szatyniak~
Dzisiaj moga byc spore Packet Losty, poniewaz mam problem z serwerem, ale bedzie dobrze.

Snagoth 24-09-2008 21:29

takze jestem za ;] chetnie wbije ;)

Dzikie_wenrze 24-09-2008 21:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mr.Dodzios (Post 2277598)
tymczasem zapraszam na serwer TS2 IP:
g4s-teamspeak.hopto.org

; )

Moj Nick: Szatyniak~
Dzisiaj moga byc spore Packet Losty, poniewaz mam problem z serwerem, ale bedzie dobrze.

Wbiłem sobie i reszta niech też wbija :'P

Mapa_Europy 24-09-2008 21:41

Podpisuje sie po pomyslem :) Również popieram Venta

Gonzo 24-09-2008 21:45

Osobiście już sam dwa razy kupiłem Ventrilo dla Tibia.pl. Nikt nigdy nie korzystał. :D Ale powodzenia życzę.

Rybzor 24-09-2008 21:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gonzo (Post 2277637)
Osobiście już sam dwa razy kupiłem Ventrilo dla Tibia.pl. Nikt nigdy nie korzystał. :D Ale powodzenia życzę.

Jest takie powiedzonko: do trzech razy sztuka : PPPPP

Snagoth 24-09-2008 23:51

jesli ktos ogarnie porzadny serwer/host na Ventrilo to zrobi sie propagande na forum by oswiecic ludzi o serwerze. Jak moderatorowie zaczna sie pokazywac to i rzesza wielbicieli sie znajdzie ;)

Rybzor 25-09-2008 06:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Snagoth (Post 2277767)
jesli ktos ogarnie porzadny serwer/host na Ventrilo to zrobi sie propagande na forum by oswiecic ludzi o serwerze. Jak moderatorowie zaczna sie pokazywac to i rzesza wielbicieli sie znajdzie ;)

O men, wystarczy, że ja się zacznę pokazywać! Nawet nie wiesz ile osób się podnieca, kiedy rozmawia ze sławnym Rybom na przykład w csie ;\

: DDDDD

@down
A co to real? (patrz podpis) =P

Iron 25-09-2008 07:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ryba (Post 2277816)
O men, wystarczy, że ja się zacznę pokazywać! Nawet nie wiesz ile osób się podnieca, kiedy rozmawia ze sławnym Rybom na przykład w csie ;\

: DDDDD

Pomysł dobry, ciekawe czy się uda zrealizować. "Nawet nie wiesz ile osób się podnieca, kiedy rozmawia ze sławnym Rybom na przykład w csie ;\"- Na pewno nie w realu :D

Dzikie_wenrze 25-09-2008 10:17

!
Ryba wypowiedział się aż 3 razy w moim temacie! Tak, tak! To Wy jesteście cieniasy! Nie u Was tylko u mnie Ryba pisze!

@
hm, kiedy w końcu dostanę bana, jest taka możliwość, że np. skasują/zamkną ten temat, więc niech wtedy ktoś założy drugi taki i tam niech dalej toczą się dyskusje :x

Gelt 25-09-2008 17:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dzikie_wenrze (Post 2277872)
@
hm, kiedy w końcu dostanę bana, jest taka możliwość, że np. skasują/zamkną ten temat, więc niech wtedy ktoś założy drugi taki i tam niech dalej toczą się dyskusje :x

Owned.!

Właśnie Rypq ja z Toba nie gadałem tak w mikrofony.!

Koszyk 25-09-2008 18:07

To jak? Ktos sie deklaruje zrobic taki serwer? Jesli tak to prosze o jakies informacje o tym serwerze :)

Rybzor 25-09-2008 19:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gelt (Post 2278124)
Owned.!

Właśnie Rypq ja z Toba nie gadałem tak w mikrofony.!

Bo nie grasz ze mno w CSa ani w Wormsy! X(
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koszyk (Post 2278175)
To jak? Ktos sie deklaruje zrobic taki serwer? Jesli tak to prosze o jakies informacje o tym serwerze :)

No pan z shellem się deklarował, ale już go jakoś nie widać : [

Frapper 25-09-2008 19:34

nie lepiej na jakims darmowym serwie zalozyc pokoj i zobaczyc czy ktos bedzie se interesowal tym?

@ryb
czemu ja cie tak bardzo nie lubie?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:20.