Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Magia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=16)
-   -   Avalanche czy Icicle? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=193634)

Lipus94 25-09-2008 17:04

Avalanche czy Icicle?

Witam. Mam dylemat, gdyż nie wiem jakie runy bardziej mi sie będą opłacały do produkcji i do użytku. Mam zamiar expić na Mintwallin albo na M. Sternum. Wiem że Icicle zadają większe obrażenia ale czy one są o dużo większe???
PS. Mam 30 druidka z 30 mlvlem

@8x down
Ale ja te runy na druidzie chcę wykorzystywać :)

Osks 25-09-2008 17:30

A kto teraz expi z runami?...

Lipus94 25-09-2008 17:48

Ja? i chyba nie tylko ja ^.-

llts 25-09-2008 19:06

Cytuj:

A kto teraz expi z runami?...
wielu sorkow i druidow jesli nie wszyscy(?) oczywiscie po osiagnieciu pewnego lev

Oskar111 25-09-2008 19:15

to zalezy jak wolisz expic :) mozesz wbijac w srodek respa i siekac z avalanche albo stac na skraju ekranu i icicle i podchodzic tylko po loota :) roznica w hitach to jakies 15-20% nie wiecej , na niektore potworki nie oplaca sie obszarowek np nie bedziesz demonow siekal z avalanche tylko z icicle/frigo a duzo slabych mozesz wyciac z obszarowki

edit: na tym lvlu i z tym mlvl nie licz na wielkie hity :)

Valest 26-09-2008 12:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Oskar111 (Post 2278225)
to zalezy jak wolisz expic :) mozesz wbijac w srodek respa i siekac z avalanche albo stac na skraju ekranu i icicle i podchodzic tylko po loota :) roznica w hitach to jakies 15-20% nie wiecej , na niektore potworki nie oplaca sie obszarowek np nie bedziesz demonow siekal z avalanche tylko z icicle/frigo a duzo slabych mozesz wyciac z obszarowki

edit: na tym lvlu i z tym mlvl nie licz na wielkie hity :)

No ty knightem na pewno na demonach z Avalanche, bo druid/sork tak
na Goromie gdzie się szybko expi

Visqn 26-09-2008 12:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lipus94 (Post 2278121)
Witam. Mam dylemat, gdyż nie wiem jakie runy bardziej mi sie będą opłacały do produkcji i do użytku. Mam zamiar expić na Mintwallin albo na M. Sternum. Wiem że Icicle zadają większe obrażenia ale czy one są o dużo większe???
PS. Mam 30 druidka z 30 mlvlem

Moim zdaniem jesli chcesz szybciej expic to avalanche, lurujesz po pare potworkow i jazda, a jesli taniej to icicle :)

@Osks

Ja expie osobiscie na demach z avalanche i icicle. Luruje sobie po 2-3 demki i avalanche, pojedynczo to icicle. Zawsze zwrot i duzo ludzi tak robi

Igim 26-09-2008 15:42

Icycle zadaje obrazenia [~115-130] na twoim lvlu...
Avalanche [~100-110] .... Bierzesz pare minoskow... roznych i walisz avalanche... Lub idziesz na tomba pacc i zbierasz pare potworkow i tez avalanche! Bilem tak i jest dobrze... bilem z icycle i jest lepiej... ale na dragach... Nie na minoskach;] o ile sie nie myle bp icycle 2-3k...... Avalanche tak samo tylko z tym ze mozesz nie miec pacca to juz cos ;] Odpowiedz:
AVALANCHE!

Osks 26-09-2008 21:47

Tak, wiem ze wyzsze lvle uzywaja run na demony/inne syfy. Chodzilo mi o jego lv tj. 42 palek :). W jego przypadku runy to czysty waste, strzelam ze jego mlvl to ~14.

Sam mam palka i jak czasem ktos tanio spzredaje icicle to biore je na demy ;]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:08.