![]() |
Który waszym zdaniem jest lepszy anty-wirus ? Kaspersky czy Nod32 ? Głosujcie i piszcie dlaczego waszym zdaniem ten a nie inny anty vir.
__________________________________________________ __________________________________________________ ________________ Cytuj:
Cytuj:
|
Avast! Przepuszcza wszystko, co szkodliwe, a blokuje to, czego chciałbyś użyć.
@up: luz ziom, to był jeden z moich prześmiesznych żartów. Jak coś, to oddałem głos w ankiecie, nie bój się. ;p Kaspersky, bo NOD mnie irytuje masą niepotrzebnego gówna. |
Gdzie mamy głosować? ; d
Miałem NOD'a, siedział cicho, a jak skanowałem kompa potem kasperskim, to nic nie wykazał, więc NOD jest w porządku. Gdy przerzuciłem się na kasperskiego, to zauważyłem, że jest dużo bardziej 'widoczny', wyskakują okienka i w ogóle, ale nie jest to minusem ; P @edit No z tą ankietą, to teraz widzę... szkoda, że gdy dodawałem posta, to jej jeszcze nie było x] |
Cytuj:
@topic Miałem oba antyviry, lecz bardziej spodobał mi się Kaspersky. Mam go już ponad 1,5 roku i do tej pory żaden syf nie przeszedł mi do kompa. ;] |
NOD dla mnie lepszy. Jak już ktoś powiedział niewyskakują różne śmieszne okienka ;d i mniej mi obciążał kompa.
|
Kaspersky.
|
zaden
znaki |
kaspersky bo firma wieksza
|
Kaspersky bo ania ma 12 lat i szuka koleżanek i kolegów.
|
NOD32 bo zupa była za słona.
|
Kaspersky trochę wykryję i gówno zrobi. Tak więc nod.
|
Cytuj:
Cytuj:
Ja nie potrzebuje antywirusów, ale z dwojga złego wybieram NOD'a. Kaspersky tylko sprawia wrażenie dobrego antywirusa a tak naprawde nawet wspomniany avast ma więcej funkcji i możliwości od niego... |
Nod , ładniejsza nazwa.
|
NOD32 ze względu na lekkość programu i jego skuteczność. Kaspersky to trochę taka kobyła, cholernie wolna i zasobożerna.
|
Cytuj:
|
NOD32, powód ten sam co Dwik.
|
Kaspersky.
|
Nod32, bo ja go używam, dla mnie wystarczający powód xD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:50. |