![]() |
Hagemonia Tibia.pl
Jako, że ludzie ostatnio wrzucają sporo filmów na utubie, a ja swojego jeszcze tu nie umieszczałem, no i ma on niejako związek z tibią, to też się pochwalę, a co!:P Jest to film który robiłem do konkursu filmoteki t.pl :x.
Oryginalny opis filmu sprzed roku: Cytuj:
Niestety film jest ponadczasowy. |
najbardziej elitarny uzytkownik forum :D
hehe,dobre teksty ;D pozdro |
Wydaje mi sie ,że już kiedyś ten film tu był ;P .Mimo tego podoba mi sie ;)
|
Dobre hehe xD
Co do tych 9 latów, to masz racje |
Szkoda, że sie otworzył. xDDDDD
|
Było już na forum :p Ale za każdym razem jak to oglądam to sikam w gacie <joke> xD
|
Dział "Inne" xD
Z resztą nie tylko ten dział został "opanowany", różne działy związane z Tibią w mniejszym lub większym stopniu są "znoobowane". ;o Ale filmik kozacki! ;] |
Cytuj:
|
zal
hoho |
elo super super pro ivona HEHEH 1337
zalosne |
Up@
Jesteś fajny bo znasz ten program i masz odmienne zdanie na temat tego filmiku YO |
Cytuj:
P.S zmien sobie ten czarny shemat kolorow bo po paru nockach bedziesz "slepszy" niz pewnie juz jestes.:( |
hahahaha ; p ,grubo "Jestem jasnowidzem , rs ma chyba cos wspolnego z zabijaniem graczy ".
Powiedzcie mi bo ja tego nie rozumiem , Jak mozna dac takiemu filmowi mniej niz 5 gwiazdek ? |
Cytuj:
film jest slaby ze wzgledu na uzycie ivony, ilez to juz filmow na YO bazuje na tym programie? wymylscie cos orginalnego |
@ZapodajMuze: klikasz na czwartą gwiazdkę od lewej albo w ogóle nie klikasz. Takim oto sposobem możesz dawać mniej niż 5 gwiazdek.
|
Cytuj:
|
Film godny uwagi. Czekam na kolejny tego typu :D
|
Cytuj:
Dobra lec tam na swoje noob-pvp grac . |
film jest jak jego "tworca" - wiesniacki:p
nudny, denne zarciki, ciekawe czy masz orginalne wersje ivony... |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:00. |