Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Profesje (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=21)
-   -   Full set dla druida (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=193733)

Linnona1 27-09-2008 14:59

Full set dla druida

Witam. Zdecydowałem się zrobić druida zamiast sorca z prostego powodu - sd a icicle, od razu mówię że odpada knight i paladyn ponieważ nie cierpię trenienia a mój kolega może za opłatą wbijać mi mlvl.
Teraz moje pytanie to jakie jest najlepsze eq dla druida na 8 lvlu i na jakich lvlach wymienić coś z eq na coś innego (bo teraz jest eq niektóre od któregoś tam lvla i wiadomo iż nie opłaca się tych ksiąg zwiększających mlvl kupować na 8lvlu.) (Oczywiście wszystko gdy cena nie gra roli.)

laxiu 27-09-2008 16:07

b robe
b legs
bohy
demon shield
demon helmet

Inquisitor 27-09-2008 16:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez laxiu (Post 2279778)
b robe
b legs
bohy
demon shield
demon helmet

na 8 lvl? chyba kpisz...nawet jak bedzie mial aol to bedzie tygodniowo wydawal 100k na aol najmniej....

Linnona1 27-09-2008 17:03

>Inquisitor
Na 100k na tydzień mnie stać :)
Nie sadzę żebym padał, miałem kiedyś takie eq jak napisał oprócz demon helmeta i demon shielda i się spokojnie expiło na cyclopach
Dodam iż stać mnie na kupno pacca za gp a sądzę iż na paccu mniej deadów i serwer na którym gram non-pvp a tak przy okazji mój cytat z ots'a:

Cytuj:

Spytałem się mojego kumpla o to czy by grał tak jak ja na globalu na refugi jakbym mu dał eq jakie by tylko sobie wymarzył oprócz rare takich ja great shield, jakbym dał mu pełno kasy, jakby chciał to z rooka wyjść, mlvl nabić jakby był druidem/sorciem, dawałbym mu pacca... a ten odmówił! Powiedział tylko że jeśli na harmoni to tak ale na tym serwie co ja chce nie -.-

Viscia 27-09-2008 17:55

na poczatek kup
hato of the mad (+1mlv)
focus cape (+1mlv) - jezeli nie masz tyle kasy kup spirit cloack
blue legs
dwarven shield
fur boots

na wiekszym lv kup :
spellbook of warding (+1mlv)
demon shield (na niektore hunty solo)
boh

Linnona1 27-09-2008 18:31

>Viscia
A po co mi większy mlvl na 8lvlu od tego co nabiłem (czyli jakiś 20mlvl)
dwarven shield? nie zauważyłeś że napisałem że cena NIE GRA ROLI?
fur boots? bardziej się chyba opłaca 0 arma, 7.5oz i 20lvli chodzić szybciej niż 2 arma, 12oz i o 6lvli chodzić wolniej

Sestor 27-09-2008 18:37

@up
skoro wiesz lepiej to po co sie pytasz ? kup sobie full set wbij 45 lvl i z sdkami idz na frosty jak cena nie gra roli zreszta mysle ze chciales napisac cos w stylu wow patrzcie mam 1kkkkkkkkcc a wy sie tym podniecajcie...

Linnona1 27-09-2008 18:49

Chodzi mi o to iż wiem to że na 8lvlu opłaca się najbardziej <cytat>:
b robe
b legs
bohy
demon shield
demon helmet
Lecz teraz doszło nowe eq dla profesji magicznych i niektóre jest od lvla drugie się w ogóle nie opłaca a trzecie dopiero po lvlu jakimś tam i właśnie to chce wiedzieć!
A nie chwalę się że mam kasę bo każdy może tyle zarabiać tyle że trzeba wiedzieć jak i nie uczciwie!

grzesio512 28-09-2008 17:25

czyli tera sie przyznajesz ze hackujesz/używasz botów etc. ?8o

Xr3 28-09-2008 17:50

Czas przemówić do młodzieży. Ogarnijcie się jełopy bo rozpowszechnianie nie sprawdzonych, oraz błędnych informacji podlega warnom.

Full set dla runemakera:

-Brass / Leather set
-Soldier / Steel helmet
-Leather boots
-Dwarven shield
(żadnych amuletów ani ringów)

--BP
-shovel (nie koniecznie)
-rope
-bp na kase
-bp na blanki
-food

Żadnych p ammy, aoli, demon helmetów, bohów.

Linnona1 28-09-2008 17:54

>Xr3
Ja chcę do normalnego grania
>temat
Tak, przygnaję się że używa bota/ crackuje konta/ kupuję kasę na allegro
ale to nic na oficjalnych forach o botach kilka milionów osób przyznaje się ze ma bota, wymieniają się informacjami gdzie dobrze bot zarabia itp.
A teraz niech was nie obchodzi w jaki sposób zdobywam kasę in niech ktoś mi powie na jakich lvlach z demon helmet, demon shielda, blue legs, blue robe i bohów zmieniać eq na inne typu te nowe księgi/armory/helmety/buty (wiadomo iż na 8lvl większy mlvl mało daje oraz nie każde się opłaca kupić bo już lepiej nosić coś innego z tego samego typu/ z eq "normalnego.")

llts 28-09-2008 18:01

demon helmet, demon/magic plate armor, golden legs, necro/nightmare shield (która ci się bardziej podoba), 2 pary softów (akurat na 8h wtedy stamina odnawia sie regularnie) oczywiście aol i wszystkie blesy

a tak na serio to k***A po co się tu pytasz jak ktoś ci coś mówi a ty i tak komentujesz to co napisał?

kuzara 02-07-2009 02:17

OmG ale wy jesteście mądrzy... N/C

Na co Ci tarcza/hełm dający mlvl na low lvl? Zastanów się... Mlvl Cię nie zbawi, a arm - tak

EQ jakie powinieneś kupić (jeżeli cena nie gra roli):
Demon Helmet
Blue Robe
Blue Legs
Bohy/Softy
Demon Shield

Jeżeli jesteś bogaty itp to tak:

MLVL - Jeżeli jak pisałeś UP cena nie gra roli - pij manaski i trenuj (najlepiej robiąc runki)

Koniecznie kup Pacc (blessy + czary)

Gdzie expić itp to Ci mówić nie będę (poradzisz se ;])

Wbij se 50mlvl na manaskach :P

Nerynroth 02-07-2009 10:31

O boze... mpa, g legi dla druta? 8o Pierwsze słyszę...

@Topic:
Kup sobie tak:
- rh/hat of the mad,
- p ammy/aol(nie zbyt potrzebny),
- mms,
- dsm, blue robe,
- blue legi,
- softy i bohy...

Jak masz okazję kupuj pacca! :)

Pjona 02-07-2009 11:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nerynroth (Post 2586246)
O boze... mpa, g legi dla druta? 8o Pierwsze słyszę...

Widac ze niedawno zalozyles swoje pierwsze konto w tej grze

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:33.