![]() |
Itemy = blokowanie?
Witam. jesli mogłbym prosić o spis itemów, po których nie można chodzi, które mozna kupić i które zawsze można schować do bp. myślałem że nie da sie po paczkach z mebli ale jednak to nie to ;/ ale wiem że jest taka jedna skrzynka przez którą nie mozna przejśc i byłbym wdzięczny jesli ktoś podałby mi jej nazwe :) pozdrawiam
|
od niedawna nie ma takich przedmiotow
|
skrzynka nie ale jest chyba dotej pory cos wygladajecego jak kociol jednak niepamietam czy mozna to kupic ale schowac do bp napewno
|
Cytuj:
|
Jest taka skrzynka wygladajaca jak parcel widzialem na filmiku jak koles blokowal tym botów.
|
Cytuj:
http://tibia.wikia.com/wiki/Containers |
Cytuj:
@topic nie ma takich rzeczy |
wszystko co schowasz to plecaka a nieprzejdziesz po tym cip soft przerobil by ludzie kupowali zamiast tego !
MAGIC WALLE! uzwaj ich zamiast skrzynek |
@up
wystrzel mi 9 m walli naokoło bota w mniej niż 2-3s Cytuj:
Pan ma racje. JEST coś takiego, które wyglada jak skrzynka i nie da sie po tym przejśc. jak widać support "zna się" na rzeczy. Czekam na dalsze odpowiedzi i pomoc :) |
jak chcesz trapowac tym BOTOWto mozesz nawet parcelami ;D
|
@up
Srata tata, blackd proxy przejdzie po każdej przeszkodzie po której się da przejść (wiem z własnego doświadczenia) A jeśli chodzi o tą tajemniczą skrzynkę to jest to mebel w zestawie zrób to sam (jak kupujesz w sklepie szafę to w tej paczce ci dają). |
@up no własnie chce trapować botów bo mam niezłą miejscówe. tylko nie chce mi sie tachać ze sobą 9 koryt :P
no właśnie to nie jest chyba żaden mebel. kumpel kupił mi po 1 mebelku każdego rodzaju (kupowalem w carlin bo tam najwiekszy wybór) i po każdym mogłem przejsć ;/ niewime czy chodzi o itemy które są w sprzedaży tylko w określonych miejscach jak np port hope. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:34. |