![]() |
Do modków
Wkurza mnie, że nie ma takiego tematu, gdzie by nie było jakiś kłótni, oraz bluźnierstwa. W każdym temacie co najmniej jedna osoba na siłę stara się być fajna i uraża inne osoby. Tutaj na przykład (pierwsza strona tematu - dalej zbrzydło mi czytanie tych kretyńskich postów) http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=184692 większość wyzywa lub w inny sposób uraża twórce tematu. Spoko, koleś ma ochotę o tym porozmawiać ale to nie jest powód do tego typu postów
Cytuj:
Proszę więc moderatorów, o dawanie warnów tego typu postom, oraz kasowanie zbędnych spamów. Wiem, że to trudne (szczególnie na forum o tibii :) ), ale naprawdę tą metodą można się pozbyć niepotrzebnego spamu. Na wielu forach o takich "rygorach", panuje ład. Tyle ode mnie pozdrawiam Moderatorów. |
Cytuj:
|
Po lewej stronie posta, pod nickiem uzytkownika jest taka mala ikonka "wykrzyknik". Kliknij na nia i napisz powod, czemu to robisz (np "wulgaryzmy w poscie"), a sprawa trafi do moderatorow i pozwoli to na szybsza reakcje :)
|
Heh nie zdziwcie się jak co trzeci post będę w ten sposób raportował ;)
|
Cytuj:
|
Reported...
A tak na poważnie, to nic nie zdziałasz. Idea może i jest fajna, ale wciąż będzie tu pełno maniaków którzy chcą być pr0 i c0ol lub nie potrafią panować nad emocjami (pozdro Ryba)co za nolife z niego ;\ |
Cytuj:
|
Cytuj:
Kiedy ja nie panowałem nad emocjami?:( @topik Oczywiście, reporty są ważne i pomagają i w ogóle to już przerabiane było, a ja bym chciał przypomnieć, że prócz tych raportów wysyłanych jest też forum. Czasami mam wrażenie, że u niektórych moderatorów kasowane posty po raporcie to 90% ogółu. Czasem warto się rozejrzeć na forum. |
Drogi autorze(nicka nie chce mi się sprawdzać): Jesteśmy świadomi, że nie którzy użytkownicy potrzebują się dowartościować. Osobiście chyba nikt z nas nie czyta forum, czasem OWION, poprostu w większości od dawna nie jesteśmy Tibią zainteresowani. Dlatego posty łamiące regulamin proszę raportować, jak to zrobić pisali poprzednicy. W zasadzie tylko w ten sposób sprawa ma szansę na szybkie załatwienie.
Temat uważam za wyczerpany. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:22. |