![]() |
dragon lord
Elo mam 49 (nie długo wbije 50) czy dl weźmie mnie na strzała bez utamki ?gdy np. poszedł bym kolo veno d lair ? na 1 resp ? Royal paladin oczywiście
staral bym stac na ukos , kolega mi mówił 120 lapa i 120 fire bomb średnio jak na ukos.Waste tam może byc jakieś a zawsze może poleciec dsm <marzyciel ^^> |
tak wezmiesz
|
690 best combo dla, sam się przekonałem :/
|
bez utamki myśle że cie zdejmie dl potrafi nawet 400+jebnąć
|
Ryzyk - Fizyk czy jakos tak. :E
Skoro 29 sork, ktory ma ok. 400 hp dal rade bez utamki, to czemu ty masz nie dac? |
up@ lol? sorc 400 hp to ma po 70lvlu...
nie wypowiadaj się jak w życiu nie grałeś sorcem i nie widziałeś dl'a na oczy... topic@ możesz spróbować jak tak bardzo cię kusi, myślę że dasz rade ale na dłuższy hunt to nie masz co liczyć. B) |
Cytuj:
Kumpel huncił 58 edkiem bez utamy dle, zawsze to mniejszy waste niż z utamą, ale ryzyko deda jest :D |
przeciez dragi mozesz tez zabijac z utamka ale po co skoro mozna bez a ryzyko deda ZAWSZE jest!
|
Cytuj:
Napisalem okolo 400 hp, czyli nie napisalem dokladnie, ze ma 400 hp. ;] Poza tym glowny problemem jest niska ilosc hp i silny atak dl'a , a wiec raczej powinien sobie odpuscic. ;] |
A kto każe stać obok dla? Przecież dl jest baaaardzo wolny:)
|
aż taki wolny to on nie jest...a combo czesto na wstepie wali.ja nieraz wlazac do komnaty dl'a na wiezy w veno oberwalem 450+ :)
|
a powiesz łaskawy panie ile masz hp?
|
595.... ;] z tego co widze warto pcozekac jeszce pare lvl :D
|
Wczoraj zabiłem dl'a(51RP 82 dist). Zeszło 15mp i 2 shp. Dobij 50 lvl i z średnimi potami możesz iść. Ale pamiętaj żeby nie wchodzić w wave, sam byłem świadkiem jak kumpel 281 oberwał.
|
Cytuj:
|
Jak chcesz zabić pojedyńczego DLa to śmigaj na Thais dragon lair tylko uważaj żeby nie trafić na draga+dla, co do uciekania to nie jest tak łatwo bo jak zacznie spamować firebombami to więcej hp stracisz na bieganiu po fieldach. Ja swojego pierwszego ubiłem gdzieś na 50~~ w zwarciu. Oczywiście możesz stairhoopować and wieży w venore jak umiesz to robić. Żeby w miarę spokojnie huncić dle to polecam 70lvl+power bolty+deep fibula :D
|
Zall ludzie... Spokojnie dasz na 49 lvlu bez utamki zabic dla ja bilem na 42 nawet...
|
Spokojnie
Mój rekord to 36rp z 66 dysta. A swoim palkiem daje rade po 4 na poi :P |
Cytuj:
|
Ja blokowalem Dla juz na 45lvlu pallem skille 75/65
Ale cza mieć blisko pota bo wali mocne hity 300+ lub dużo więcej!! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:09. |