![]() |
Slime skill
Witam mam pytanie czy ze skilami 63/60 eq:crus helmet,DSM,demon shield,boh,p ammy, i knight legs dam rade skilować na slime żeby mnie zbyt mocna nieudeżał??
|
tak dasz...
|
Cytuj:
|
@sythus
Spokojnie powinieneś dać rade ale jeśli nie chcesz żeby zadawały ci za dużo obrażeń to radze ci co jakiś czas zmieniać slima bo on na tobie też skilluje więc pamiętaj :) |
Tak na moje wyczucie co 2-4h zmieniaj slima, bo one faktycznie też skillują.
|
Ja rowniez, jak panowie wyzej, gwarantuje ci, ze dasz rade, ALE pamietaj!zmieniaj slima
Co do skilla slima pochwale sie, ze na 74 shieldingu(eq ciut lepsze od twojego mialem) dostalem za 73, bo slima trzymalem dobre 4h na sobie (co drugi hit wchodzil potem za 30 i z raz na 5 min dostawalem 60+), ale to tylko takie fakty, tobie to nie grozi jak bedziesz mial swieze slimy :D |
Cytuj:
|
Nie sugeruj sie czasem, ktory my podajemy. Najlepiej bedzie, jak sam zobaczysz ile dajesz rade skillic. Gdy nie bedziesz juz wyrabial z mana, zeby utrzymac pelne hp, to znak, ze slim sie wycwiczyl, a ty musisz poczukac nowego. :D
|
Ok dziękować,a czy mógł by mi ktoś podrzucić jakieś spokojne i w miare odludnione miejsca ze slimami do skilowania.
Jeśli da rade to ss bym prosił |
jeszcze niedawno fajnie sie skilowalo na dark katedrze ale tam juz hyba usuneli resp slima :/ czekalem dzisiaj 15 minut a slima nie bylo :/ani deda tez a w okolicy patrzalem to tez nie bylo ;P teraz siedze na pohu bo jest taka fajna miejscowka ze ropasz slima i idziesz w rog sciany i skills xD
|
Dasz rade spokojnie :P tylko znajdź jakieś spokojne miejsce do skillowania ;]
|
Re:
Cytuj:
Bez żadnyhc przeszkód możesz z takim eq trenować :PPP |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:31. |