Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   [Inne] GM " Leave or all will be banned" (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=193947)

bemo 30-09-2008 18:26

GM " Leave or all will be banned"

http://tibiacam.tv/cams.php?id=vpss2y1wgg4gclaz

kolesiowi chyba zakopali jakis itemek i zglosil reporta, swoja droga kazdy moze stac w dp , z drugiej strony ktos moze sie przyczepic do regulaminu ze trzeba wykonywac polecenia gma no ale dla mnie to jest smieszne, zreszta obejrzyjcie film i napiszcie swoja opinie ;d

Freddd 30-09-2008 18:53

na moje to ten Gm troche naduzywa swojej wladzy

MiszczCyklopuwIDragonuw 30-09-2008 19:03

fakt,troche chyba jednak przesadza ale sam pewnie bym stracil cierpliwosc XD

xoz 30-09-2008 19:06

Cytuj:

trzeba wykonywac polecenia gma no ale dla mnie to jest smieszne
skoro to jest smieszne, dlaczego zaakceptowales regulamin przy tworzeniu konta? nikt ci nie kazał

Kamashi 30-09-2008 19:33

Ale pomyślcie..
Jakby GM napisał, że wszyscy mają odejśc, to większośc moim zdaniem by go nie posłuchała. A jak napisał, żeby odeszli bo dostaną bana to nikogo by nie było widac.. xD
Straszył ich i tyle.

Xenaox007 30-09-2008 20:37

@up ojj nie wiem na Candii bylo podobnie tyle ze w venore gm napisal 3x Leave from dp or all will be banished po chwili zaczely sie bany tp do temple
1 gm sie nie poradzil przyszlo 5 gmow i jeden cm

Askaral 30-09-2008 20:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kamashi (Post 2282318)
Ale pomyślcie..
Jakby GM napisał, że wszyscy mają odejśc, to większośc moim zdaniem by go nie posłuchała. A jak napisał, żeby odeszli bo dostaną bana to nikogo by nie było widac.. xD
Straszył ich i tyle.

Ja mysle, ze w obu przypadkach gm by zostal niezrozumiany przez polaczkow a wiec i olany :<

Prostynick 30-09-2008 20:51

On nie nadużywa władzy bo tylko pisał, a nie wykonywał (banował).

Szkoda, że ten typ krótko nagrywał, ciekawe co to za item i jak potoczyło się dalej :P

Xr3 30-09-2008 20:55

Upadek tej gry.

Timox 30-09-2008 20:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Prostynick (Post 2282446)
On nie nadużywa władzy bo tylko pisał, a nie wykonywał (banował).

Szkoda, że ten typ krótko nagrywał, ciekawe co to za item i jak potoczyło się dalej :P

Jak to nie banował? Obejrzyj filmik jeszcze raz to zobaczysz ze pare osób zbanował, wątpie że te osoby dały loga, lecz kto wie....

@topic
I dobrze robił, tylko co z osobami które afkowały lub dopiero co sie zalogowali,
dostali bana niewinnie :(

Sesef 01-10-2008 00:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Timox (Post 2282457)
Jak to nie banował? Obejrzyj filmik jeszcze raz to zobaczysz ze pare osób zbanował, wątpie że te osoby dały loga, lecz kto wie....

@topic
I dobrze robił, tylko co z osobami które afkowały lub dopiero co sie zalogowali,
dostali bana niewinnie :(

Widać jak się osoba loguje, więc albo by dostała tp do temple albo czas na odejście.

Xr3 01-10-2008 08:09

Cytuj:

Widać jak się osoba loguje, więc albo by dostała tp do temple albo czas na odejście.
Na Candii było dokładnie na odwrót. Ta banda debili, którzy dostali ciepłą posadkę GMa, nie ponosi za to żadnych konsekwencji. Gdyby te wszystkie zbanowane osoby (z paccem), zaczęły pozywać Cipsoft do sądu, to podejrzewam, że firma miała by spore problemy z rekompensatą dla "ofiar"...
Już kiedyś ktoś tak zrobił i podobno wygrał sprawę...

Shokei 01-10-2008 08:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xr3 (Post 2282719)
Na Candii było dokładnie na odwrót. Ta banda debili, którzy dostali ciepłą posadkę GMa, nie ponosi za to żadnych konsekwencji. Gdyby te wszystkie zbanowane osoby (z paccem), zaczęły pozywać Cipsoft do sądu, to podejrzewam, że firma miała by spore problemy z rekompensatą dla "ofiar"...

Ty mówisz na serio? lol. A gdyby ktoś ci zakopał 1kk czy ile tam? To byś jęczał na forum.

Rav 01-10-2008 12:31

Cytuj:

pewnie nie masz pojecia co znaczy slowo regulamin i czy w tej grze obowiazuje, gowno a rekompensata, pewnie twoj tata dostal bana za noobing i ich oskarzyl, poszedl do sadu wrocil z golymi rekami i ci wkrecil na banie ze niby udowodnil im wine lol bye

Itachi 01-10-2008 13:42

Cytuj:

przeczytajcie regulamin który sami zaakceptowaliście a potem piszcie te bzdury

Prostynick 01-10-2008 13:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez <Rahim> (Post 2282795)
pewnie nie masz pojecia co znaczy slowo regulamin i czy w tej grze obowiazuje, gowno a rekompensata, pewnie twoj tata dostal bana za noobing i ich oskarzyl, poszedl do sadu wrocil z golymi rekami i ci wkrecil na banie ze niby udowodnil im wine lol bye

Regulamin ma się nijak do obowiązującego prawa. W World of Warcraft regulaminy też są, ale za botowanie i usunięcie konta czyli to co akceptował zgłosił sprawę do sądu i wygrał, wow musieli mu zapłacić kilkanaście tysięcy $. Tylko, że to nie w Polsce tylko chyba w USA.

Xr3 01-10-2008 14:03

Cytuj:

Ty mówisz na serio? lol. A gdyby ktoś ci zakopał 1kk czy ile tam? To byś jęczał na forum.
To włączył bym bota, i to sobie odkopał.

Cytuj:

Cytuj:

przeczytajcie regulamin który sami zaakceptowaliście a potem piszcie te bzdury
Nie, misie... nie. Akurat nie. To wy powinniście się dokładnie zapoznać z regulaminem, zanim zaczniecie do mnie pyskować, gdyż zbyt mało wiecie na temat praw i obowiązków GMów. Mówię... jeśli sami nie dostaniecie nie słusznego bana, to nie przestaniecie gadać głupot. Poczytajcie sobie na temat deleta Stronka i bana Demonflowa.

neotheo 01-10-2008 15:24

A powiesz cos wiecej o tym banie i delecie albo podrzucisz jakies stronki ? Bo jestem ciekaw sprawy, a nie wiem nawet gdzie szukac.

Askaral 01-10-2008 15:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xr3 (Post 2282830)
To włączył bym bota, i to sobie odkopał.

Nie, misie... nie. Akurat nie. To wy powinniście się dokładnie zapoznać z regulaminem, zanim zaczniecie do mnie pyskować, gdyż zbyt mało wiecie na temat praw i obowiązków GMów. Mówię... jeśli sami nie dostaniecie nie słusznego bana, to nie przestaniecie gadać głupot. Poczytajcie sobie na temat deleta Stronka i bana Demonflowa.

Niesluszny ban kilku durnych polaczkow ktorzy nie zadali sobie trudu, zeby wykonac proste polecenie? I BARDZO DOBRZE ze ich pobanowal, wreszcie sie czegos naucza (taa, wiem ze to przesadny optymizm).

Minus 01-10-2008 15:57

Skąd dostać nową tibiecam po na oficjalnej stronie nie ma jeszcze aktualizacji??

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:10.