![]() |
GM " Leave or all will be banned"
http://tibiacam.tv/cams.php?id=vpss2y1wgg4gclaz
kolesiowi chyba zakopali jakis itemek i zglosil reporta, swoja droga kazdy moze stac w dp , z drugiej strony ktos moze sie przyczepic do regulaminu ze trzeba wykonywac polecenia gma no ale dla mnie to jest smieszne, zreszta obejrzyjcie film i napiszcie swoja opinie ;d |
na moje to ten Gm troche naduzywa swojej wladzy
|
fakt,troche chyba jednak przesadza ale sam pewnie bym stracil cierpliwosc XD
|
Cytuj:
|
Ale pomyślcie..
Jakby GM napisał, że wszyscy mają odejśc, to większośc moim zdaniem by go nie posłuchała. A jak napisał, żeby odeszli bo dostaną bana to nikogo by nie było widac.. xD Straszył ich i tyle. |
@up ojj nie wiem na Candii bylo podobnie tyle ze w venore gm napisal 3x Leave from dp or all will be banished po chwili zaczely sie bany tp do temple
1 gm sie nie poradzil przyszlo 5 gmow i jeden cm |
Cytuj:
|
On nie nadużywa władzy bo tylko pisał, a nie wykonywał (banował).
Szkoda, że ten typ krótko nagrywał, ciekawe co to za item i jak potoczyło się dalej :P |
Upadek tej gry.
|
Cytuj:
@topic I dobrze robił, tylko co z osobami które afkowały lub dopiero co sie zalogowali, dostali bana niewinnie :( |
Cytuj:
|
Cytuj:
Już kiedyś ktoś tak zrobił i podobno wygrał sprawę... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
A powiesz cos wiecej o tym banie i delecie albo podrzucisz jakies stronki ? Bo jestem ciekaw sprawy, a nie wiem nawet gdzie szukac.
|
Cytuj:
|
Skąd dostać nową tibiecam po na oficjalnej stronie nie ma jeszcze aktualizacji??
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:10. |