![]() |
Assassin Creed help plz ;/
gral ktos w assassin creed?? bo mam taki problem z samouczkiem -.-
nie moge przejsc tego z tymi kobietami co chodza i majawazony na glowach i ja musze je przejsc zeby te wazony nie pospadaly wciskam shift jak ide ale i tak im te wazony spadaja prosze pomocy |
Musisz iść trzymając shift... Naciśnij go parę metrów przed kobietami, trzymaj go razem z w... To wszystko. Chyba, że coś zmieniłeś w ustawieniach, wtedy też musisz użyć innego klawisza.
|
tez mialem z tym problem :P musisz trzymac shift i isc do przodu ;p
|
Niektórzy ludzie przerażają swoją niedomyślnością i zupełnym zaparciem przed lekturą instrukcji. Do tego w tak trywialnej, kiepskiej zręcznościówce jak Assasins Creed.
|
Kiepska nie jest, więc cicho. ;p
|
Stareńki Blood Omen 2 o wiele przyjemniejszy. IMO
|
up~shut up okey? to że Ty nie potrafiłeś jej przejść to nie musisz odrazu krytykować, wiem pewnie że dla Ciebie ta gra jest za trudna ale co tam ^^ idz poexpij! X(
|
AC jest niezły, przeszedłem.
@topic Jeśli nie radzisz sobie w samouczku to może nie bierz się za grę... |
Cytuj:
Wróć do szkoły, może Cię pani wychowawczyni nauczy pewnych elementów kultury osobistej - bo widocznie rodzice nie potrafią. Blood Omen 2 jest IMO lepszy od tego Assasins Creeda - i mam pełne prawo tak uważać. Zresztą, zastanawiam się ile osób tutaj w ogóle kojarzy tytuły: "Legacy of Kain" i "Soul Reaver". |
Ac dobry, Soul reaver tez jest dobra gra :D pamietam ja dobrze ;d mam nawet jeszcze plyte chyba z CDA sprzed kilku lat
|
Ostro się napalałem swego czasu na AC, ale niestety się rozczarowałem. Sorry, ale cholernie schematyczne, fabuła wcale nie jakaś super zaskakująca, sama gra też dość łatwa. Ogółem - bez rewelki, miło się pykało, ale za mało, za krótko, zbyt łatwo. Nie dziwie się zatem, że ktoś może uważać, że są lepsze gry od AC.
|
Może gra jest łatwa i monotonna ale jednak fabuła mnie bardzo wciągnęła może dlatego że interesują mnie templariusze i cały okres krucjat :P Ktoś już powiedział że Soul~ lepszy i zgodze się z nim jednak bardziej wciągnął mnie AC :P
|
Cytuj:
A z ligejsów podobał mi się praktycznie tylko Defiance. Może dlatego, że nie miałem zbytnio możliwości zagrania w resztę. ;ppp Tzn. miałem BO2 i SR2, ale Blood Omena nie ruszałem, a Soul Reaver miał na moim kompie buga, brak tekstur. |
heh trzymac shift, a jest napisane nacisnij
tez mialem ten problem, ale sobie poradzilem xP Jak dla mnie gra wymiata! |
Wystarczy chwile pomyśleć ale połowie tego forum tej zdolności brakuje.
|
ja przeszedłem całego
bez kodów na końcu ten dziadek to niedował jakiś klonuje się itd. tylko to mi się nie podobało że miałem ruską wersję bo kupiłemu kolesia wersję przedpremierową i nie miałem jerozolimy. @topic wciskasz shift i w i idziesz dalej przez te kobiety |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:53. |