Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   RPG (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=26)
-   -   Assassin Creed help plz ;/ (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=194101)

Szczur_Guardii 02-10-2008 14:32

Assassin Creed help plz ;/

gral ktos w assassin creed?? bo mam taki problem z samouczkiem -.-
nie moge przejsc tego z tymi kobietami co chodza i majawazony na glowach i ja musze je przejsc zeby te wazony nie pospadaly wciskam shift jak ide ale i tak im te wazony spadaja prosze pomocy

Slythia 02-10-2008 14:39

Musisz iść trzymając shift... Naciśnij go parę metrów przed kobietami, trzymaj go razem z w... To wszystko. Chyba, że coś zmieniłeś w ustawieniach, wtedy też musisz użyć innego klawisza.

Spoilerek 02-10-2008 15:11

tez mialem z tym problem :P musisz trzymac shift i isc do przodu ;p

PLague 02-10-2008 17:21

Niektórzy ludzie przerażają swoją niedomyślnością i zupełnym zaparciem przed lekturą instrukcji. Do tego w tak trywialnej, kiepskiej zręcznościówce jak Assasins Creed.

Misza 02-10-2008 19:13

Kiepska nie jest, więc cicho. ;p

PLague 03-10-2008 06:11

Stareńki Blood Omen 2 o wiele przyjemniejszy. IMO

AlortDeath_17 03-10-2008 07:19

up~shut up okey? to że Ty nie potrafiłeś jej przejść to nie musisz odrazu krytykować, wiem pewnie że dla Ciebie ta gra jest za trudna ale co tam ^^ idz poexpij! X(

Andrealfus 03-10-2008 07:41

AC jest niezły, przeszedłem.

@topic

Jeśli nie radzisz sobie w samouczku to może nie bierz się za grę...

PLague 03-10-2008 11:12

Cytuj:

up~shut up okey? to że Ty nie potrafiłeś jej przejść to nie musisz odrazu krytykować, wiem pewnie że dla Ciebie ta gra jest za trudna ale co tam ^^ idz poexpij!
Co ty smucisz, dziecko? Grę zaliczyłem w całości i przerażają mnie ludzie, którym jedna z mniej skomplikowanych gier ostatnich lat sprawia trudności w zrozumieniu, czego wymaga samouczek
Wróć do szkoły, może Cię pani wychowawczyni nauczy pewnych elementów kultury osobistej - bo widocznie rodzice nie potrafią.
Blood Omen 2 jest IMO lepszy od tego Assasins Creeda - i mam pełne prawo tak uważać. Zresztą, zastanawiam się ile osób tutaj w ogóle kojarzy tytuły: "Legacy of Kain" i "Soul Reaver".

Batman666 03-10-2008 19:57

Ac dobry, Soul reaver tez jest dobra gra :D pamietam ja dobrze ;d mam nawet jeszcze plyte chyba z CDA sprzed kilku lat

P0nury 03-10-2008 20:41

Ostro się napalałem swego czasu na AC, ale niestety się rozczarowałem. Sorry, ale cholernie schematyczne, fabuła wcale nie jakaś super zaskakująca, sama gra też dość łatwa. Ogółem - bez rewelki, miło się pykało, ale za mało, za krótko, zbyt łatwo. Nie dziwie się zatem, że ktoś może uważać, że są lepsze gry od AC.

demoninator 03-10-2008 21:57

Może gra jest łatwa i monotonna ale jednak fabuła mnie bardzo wciągnęła może dlatego że interesują mnie templariusze i cały okres krucjat :P Ktoś już powiedział że Soul~ lepszy i zgodze się z nim jednak bardziej wciągnął mnie AC :P

Misza 03-10-2008 22:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PLague (Post 2284474)
Co ty smucisz, dziecko? Grę zaliczyłem w całości i przerażają mnie ludzie, którym jedna z mniej skomplikowanych gier ostatnich lat sprawia trudności w zrozumieniu, czego wymaga samouczek
Wróć do szkoły, może Cię pani wychowawczyni nauczy pewnych elementów kultury osobistej - bo widocznie rodzice nie potrafią.
Blood Omen 2 jest IMO lepszy od tego Assasins Creeda - i mam pełne prawo tak uważać. Zresztą, zastanawiam się ile osób tutaj w ogóle kojarzy tytuły: "Legacy of Kain" i "Soul Reaver".

Nie powiedziałem, że AC jest najlepsze, ale dobre. Bardzo dobra gra, ale powtarzalna, co całemu mnóstwu ludzi nie pasowało. A mi pasowało, bo powtarzały się cały czas bardzo miłe momenty.

A z ligejsów podobał mi się praktycznie tylko Defiance. Może dlatego, że nie miałem zbytnio możliwości zagrania w resztę. ;ppp Tzn. miałem BO2 i SR2, ale Blood Omena nie ruszałem, a Soul Reaver miał na moim kompie buga, brak tekstur.

MrsRive 02-05-2009 06:09

heh trzymac shift, a jest napisane nacisnij
tez mialem ten problem, ale sobie poradzilem xP
Jak dla mnie gra wymiata!

maxen13 02-05-2009 12:20

Wystarczy chwile pomyśleć ale połowie tego forum tej zdolności brakuje.

mistrz99 08-05-2009 12:00

ja przeszedłem całego
bez kodów
na końcu ten dziadek to niedował jakiś
klonuje się itd.
tylko to mi się nie podobało że miałem ruską wersję bo kupiłemu kolesia wersję przedpremierową i nie miałem jerozolimy.
@topic
wciskasz shift i w i idziesz dalej przez te kobiety

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:53.