Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Jutro premiera nowej płyta Abradaba - Ostatni Poziom Kontroli (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=194114)

Tom The Tanner 02-10-2008 18:07

Jutro premiera nowej płyta Abradaba - Ostatni Poziom Kontroli

Promomix:
http://rapidshare.com/files/14988526...tY_33.mp3.html

http://muzyka.onet.pl/_i/info/duze/a...ab_okladka.jpg

Tracklista już wiadoma:

1. Raz Dwa Raz Dwa gościnnie Gutek produkcja O.S.T.R.
2. Intro
3. Dżungla
4. Zaskocz mnie
5. Prywatny wrzechświat
6. Dla każdego jego raj gościnnie Losza Vera
7. Leszcze w grze
8. Liwing la wida zajebiste
9. Odór gościnnie GrubSon
10. Minimum
11. Szukam Cię pod swój rytm gościnnie Marika
12. Rachuj do pięciu
13. Fanatyk gościnnie JAreX
14. Ciężko jest żyć lekko gościnnie Gutek
15. OPK

Jestem ciekaw, co myślą inni. :) Imo płyta roku, od rana będę przed sklepem stał.

Dr.Unknown 02-10-2008 18:13

W tym roku czekam tylko na Black Ice.

Fintex 02-10-2008 19:15

Nie jaram się zbytnio Abradabem.. ciekawy jestem kawałków z Grubsonem, Mariką i z Gutkiem przede wszystkim.

.Matrik. 02-10-2008 19:21

Jutro premiera nowe płyty Abra... kogo?

skuug 02-10-2008 19:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez .Matrik. (Post 2283984)
Jutro premiera nowe płyty Abra... kogo?

widze że przerasta Cie 7-literowy wyraz, gz ;)

@topic

zapowiada sie ciekawie <nie może sie doczekać> ;>

Mapa_Europy 02-10-2008 21:55

Nie znam, wiec sie nie jaram na mysl o tej plytce

Serious Sam 02-10-2008 21:58

Omg, who cares?

shadow1230 02-10-2008 22:02

A kto to wogole ? Jakiś magik ?

.Ryuuzaki. 02-10-2008 22:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez shadow1230 (Post 2284188)
A kto to wogole ? Jakiś magik ?

Tak. Ma oficjalny zakaz uprawiania maagicznych sztuczek po incydencie z piłeczką ping-pongową gdzie prawie skaleczył się na śmierć.
Pozatym jest powodem westchnień 14latek jest gwiazdą popu i pieśni religijnych i ogólnie ssie.

Dego 02-10-2008 22:57

Dobra dobra, ale czy to jest powod do zakladania odrazu nowego tematu? ; /

sphinx123 02-10-2008 23:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez .Ryuuzaki. (Post 2284207)
Tak. Ma oficjalny zakaz uprawiania maagicznych sztuczek po incydencie z piłeczką ping-pongową gdzie prawie skaleczył się na śmierć.
Pozatym jest powodem westchnień 14latek jest gwiazdą popu i pieśni religijnych i ogólnie ssie.

Hail metal militia! :mag:

@topic

O tak, to będzie z pewnością płyta roku, mimo tego, że jej jeszcze nie słuchałem. Po prostu wierzę Ci na słowo, bo Ty ją pewnie całą przesłuchałeś ^^

Articuno 02-10-2008 23:17

WTF? Kicz.

Gonzo 03-10-2008 00:17

Może być ciekawie, jak ktoś już to ujął. Postaram się przesłuchać. ;)

..::QRAS::.. 03-10-2008 07:12

slabeee , goral ma lepsza plyte ...

Vanhelsen 03-10-2008 10:14

tylko proszę bez flamewaru metal vs hop-hop...
Osobiście gz dla autora skoro już mówi o płycie roku... Ja tam nie jestem zainteresowany, wolę marię awarię

Tom The Tanner 03-10-2008 14:48

Cytuj:

O tak, to będzie z pewnością płyta roku, mimo tego, że jej jeszcze nie słuchałem. Po prostu wierzę Ci na słowo, bo Ty ją pewnie całą przesłuchałeś ^^
Nie napisałem, że ją przesłuchałem. Czytaj ze zrozumieniem na przyszłość.

Nie jestem ignorantem jak co niektórzy w tym temacie i nawet nie zwrócę uwagi na kilku słuchaczy tokio hotel, którzy się tu zabłąkali w przerwie między myciem zębów i jedzeniem kotów - ale nie mogę się zgodzić, że ta płyta to pop albo kicz. O gustach się nie rozmawia, mi się nie podoba metallica, komuś innemu może się nie podobać coś innego, ale nie nazywam metallicy kiczem tylko dlatego, że to inny gatunek muzyki... +.+

Cytuj:

slabeee , goral ma lepsza plyte ...
Nie sądzę, ale zobaczymy.

Jeśli ktoś ma zamiar usunąć ten post niech usunie od razu cały flame z tematu ..

Dr.Unknown 03-10-2008 17:10

Wszystko cacy, słuchaj sobie co chcesz, ale nie pisz, że krążek podrzędnego polskiego rapera jest płytą roku...

Kulikos 03-10-2008 17:34

Przesłucham i ocenie, ogólnie twórczość Daba mi się podoba, mam nadzieje, że na OPK mnie nie zawiedzie.

Lasooch 03-10-2008 18:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tom The Tanner (Post 2284585)
Nie napisałem, że ją przesłuchałem. Czytaj ze zrozumieniem na przyszłość.

Nie jestem ignorantem jak co niektórzy w tym temacie i nawet nie zwrócę uwagi na kilku słuchaczy tokio hotel, którzy się tu zabłąkali w przerwie między myciem zębów i jedzeniem kotów - ale nie mogę się zgodzić, że ta płyta to pop albo kicz. O gustach się nie rozmawia, mi się nie podoba metallica, komuś innemu może się nie podobać coś innego, ale nie nazywam metallicy kiczem tylko dlatego, że to inny gatunek muzyki... +.+

Nie chcę zaczynać flame wara, ale jeśli wrzucasz Tokio Hotel między Metallikę i stereotypowe jedzenie kotów, które z tą drugą też ma niewiele wspólnego (nawet jako stereotyp!), to muszę to powiedzieć: głupi żeś. Nawet jeśli chciałeś być zabawny i ironiczny.

Tom The Tanner 03-10-2008 18:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dr.Unknown (Post 2284778)
Wszystko cacy, słuchaj sobie co chcesz, ale nie pisz, że krążek podrzędnego polskiego rapera jest płytą roku...

Skoro Abradab jest podrzędnym polskim raperem, to kto jest wg. Ciebie nadrzędnym? Nadrzędnym jest raper wtedy, gdy w gimnazjach puszczają go sobie z komórek? A może jeśli często pokazują jego teledyski na vivie? Oo

Cytuj:

Nie chcę zaczynać flame wara, ale jeśli wrzucasz Tokio Hotel między Metallikę i stereotypowe jedzenie kotów, które z tą drugą też ma niewiele wspólnego (nawet jako stereotyp!), to muszę to powiedzieć: głupi żeś. Nawet jeśli chciałeś być zabawny i ironiczny.
Dla zatwardziałego fana hard rock heavy death ghaarh metalu nawiązanie do jedzenia kotów i tokio hotel to najgorsze co może być - przynajmniej tak mi się zdaje. A że efektu nie da się wywrzeć w inny sposób niż zniżyć się do x poziomu i być przez chwilę głupim to nie moja wina. :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:35.