![]() |
Jutro premiera nowej płyta Abradaba - Ostatni Poziom Kontroli
Promomix:
http://rapidshare.com/files/14988526...tY_33.mp3.html http://muzyka.onet.pl/_i/info/duze/a...ab_okladka.jpg Tracklista już wiadoma: 1. Raz Dwa Raz Dwa gościnnie Gutek produkcja O.S.T.R. 2. Intro 3. Dżungla 4. Zaskocz mnie 5. Prywatny wrzechświat 6. Dla każdego jego raj gościnnie Losza Vera 7. Leszcze w grze 8. Liwing la wida zajebiste 9. Odór gościnnie GrubSon 10. Minimum 11. Szukam Cię pod swój rytm gościnnie Marika 12. Rachuj do pięciu 13. Fanatyk gościnnie JAreX 14. Ciężko jest żyć lekko gościnnie Gutek 15. OPK Jestem ciekaw, co myślą inni. :) Imo płyta roku, od rana będę przed sklepem stał. |
W tym roku czekam tylko na Black Ice.
|
Nie jaram się zbytnio Abradabem.. ciekawy jestem kawałków z Grubsonem, Mariką i z Gutkiem przede wszystkim.
|
Jutro premiera nowe płyty Abra... kogo?
|
Cytuj:
@topic zapowiada sie ciekawie <nie może sie doczekać> ;> |
Nie znam, wiec sie nie jaram na mysl o tej plytce
|
Omg, who cares?
|
A kto to wogole ? Jakiś magik ?
|
Cytuj:
Pozatym jest powodem westchnień 14latek jest gwiazdą popu i pieśni religijnych i ogólnie ssie. |
Dobra dobra, ale czy to jest powod do zakladania odrazu nowego tematu? ; /
|
Cytuj:
@topic O tak, to będzie z pewnością płyta roku, mimo tego, że jej jeszcze nie słuchałem. Po prostu wierzę Ci na słowo, bo Ty ją pewnie całą przesłuchałeś ^^ |
WTF? Kicz.
|
Może być ciekawie, jak ktoś już to ujął. Postaram się przesłuchać. ;)
|
slabeee , goral ma lepsza plyte ...
|
tylko proszę bez flamewaru metal vs hop-hop...
Osobiście gz dla autora skoro już mówi o płycie roku... Ja tam nie jestem zainteresowany, wolę marię awarię |
Cytuj:
Nie jestem ignorantem jak co niektórzy w tym temacie i nawet nie zwrócę uwagi na kilku słuchaczy tokio hotel, którzy się tu zabłąkali w przerwie między myciem zębów i jedzeniem kotów - ale nie mogę się zgodzić, że ta płyta to pop albo kicz. O gustach się nie rozmawia, mi się nie podoba metallica, komuś innemu może się nie podobać coś innego, ale nie nazywam metallicy kiczem tylko dlatego, że to inny gatunek muzyki... +.+ Cytuj:
Jeśli ktoś ma zamiar usunąć ten post niech usunie od razu cały flame z tematu .. |
Wszystko cacy, słuchaj sobie co chcesz, ale nie pisz, że krążek podrzędnego polskiego rapera jest płytą roku...
|
Przesłucham i ocenie, ogólnie twórczość Daba mi się podoba, mam nadzieje, że na OPK mnie nie zawiedzie.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:35. |