![]() |
Spokój dla "adminów"
Gratulacje ;)
Udało się wam skutecznie mnie pozbyć, tak to jest jak ludzie są bezkrytyczni, a nikt inny ani "z góry" nie ma ochoty nic z tym zrobić. Szkoda, że to nie pierwszy raz na Tibia.pl. W każdym razie z mojej strony ostatni, bo jest w zasadzie tak jak się spodziewałem, nic się tu nie zrobi. A w obu przypadkach wszystko było w celu poprawy jakości forum/serwera. Tym gorzej dla was chłopaki i nie mam tu na myśli tego, że ja stąd znikam, tylko, że tracicie to co mogłem tu wnieść :p Wiem, jestem "nikim" jako szary użytkownik, a wy sie tylko ucieszycie i będzie was korciło żeby skomentować mnie starając się udowodnić, że jestem debilem. Szkoda, że wcześniej wam się nie udało, to o czymś świadczy, a teraz znikam na dobre :) GL & HF Nie macie po co odpisywać :) chyba, że dla własnej satysfakcji ;) (co samo w sobie o czymś będzie świadczyć, he) Specjalne pozdrowienia i podziękowania dla Bebilona który potrafił uprzyjemnić ten czas spędzony na CS.Tibia.pl. I pozdrawiam również całe grono adminów i graczy z serwera CS.Tibia.pl :p Tak na koniec, specjalnie dla was [crying_mode];([/crying_mode] Tuben~ |
ej ludzie a o co w ogole chodzi :D?
|
@ pompeczqa? chyba...
syf, branzel i kut@suwa... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:53. |