![]() |
Jezeli uwazasz sie za pr0 przeczytaj to! Nowa Polska gildia na Isarze!
nie aktualne
|
ja chetnie wejde
mam 13 lat nazywam sie filip najwiekszy lvl to 78 knight pacc bede kupowal na 30~ lvl?zobacze jeszcze mieszkam w angli wiec pro angielski :p nie uwazam sie za pro ale mysle ze bedzie dobze i ze wyjdzie 100lvl~ bo to pvp gralem wczesniej na kyrze,xerenie,xanterze gram 2 lata mam mnóstwo harów 45lvl+,jestem uczczciwy i nawet jakbys polozyl mi na dp golden helmet(jakby istnial) gówno bym znim zrobil :D gralem na tych pvp ( patrz up) i nigdy nie mialem hunta powazniejszego (same random) wiec 0 stresu. i mysle ze np. jak bedziemy gdzies szli np dajmy poh albo robili jakis quest np. banshee to zgodzilbym sie na komunikacje przez ventrilo,w tibie gram jak : odrobie lekcje,po szkole,jak zalatwie wszystko na rl i wtedy moge se zagrac,wiec nie jestem no liferem:baby: jak myslisz ze to wystarczy pisz w grze : Patroszek ( Isara ) |
Cytuj:
Imię: Deus Rex Świat: Isara Poziom: 6 Be my pr0 |
@up
on zaczyna grac od nowa i przynajmniej sie nie boi pokazac ze ma 6 lvl jak narazie a gra 20 min :/ wiec jakbys mogl to to nie jest konferencja jak cos napisz mu na pw tutaj sie sklada tak jakby podania ze chcesz dolaczyc .. :/ |
Ta jasne grałeś od początku powstania tibi, nie uwierzę ci nawet że grałeś od 2000 roku, a tym bardziej że jesteś tym graczem który pierwszy zawitał tibię a nawet on i NAWET CIPSOFT nie grali od początku powstania tibi xD
|
@up niechcesz dolaczyc to nie odzywaj sie kkthxbb
|
Cytuj:
@top~ Ogółem marnie to widzę. Zapewne zaraz gildia załapie hunta, za jakiegoś członka, który "za długo stał w dp". @edit No ale mnie coś ruszyło, daj mi miasto to wyślę ci p seta na start xD(najlepiej na pw, bo pewnie tu nie zajrzę). |
@up
wyslij do : patroszek,Mizore, i Deus rex (zapytaj sie do ajkich miast mi do thais ) albo jak chcesz wbij na tibie i pogadaj znami na private channel :] |
Ekierka mamy rozumiec ze grasz na Isarze? :)
A co to huntow, to na kazdy serwerze sa jacys debile ktorzy beda chcieli nasz przysrać (sorry za slownictwo). Sęk w tym ze jezeli bedziemy w grupie (pomimo leveli) to zawsze sobie jakos bedziemy radzic :) Dlatego chce zrobic ta gildie, poczatkowo nie chcemy sie jakos specjalnie rzucac w oczy, dopoki nie dojdziemy do czegos :) Pozdrawiam |
Ja byłbym zainteresowany, ale tylko ten world wchodzi w gre? (słyszałem dużo złych opini na temat isary;/). Mam pacc, gram na iridii od 2006 roku (niestety tylko tam) ek 137 ale pograłbym troche na innym świecie drutem
|
zobaczymy co to bedzie ^.- postawie sobie jeszcze jedno mc i ocenie sytuacje czy szykuje sie cos ciekawego
|
Wybralem Isare dlatego ze jest tam malo graczy, a jaki inny swiat bys proponowal?
|
To że gra mało graczy to nie znaczy że świat jest w miare normalny. Na iridii też mało gra a ten świat już całkowicie na psy zszedł ;/ Ktoś mówił o morganie ale najlepiej jak ktoś obeznany się wypowie
|
na kazdym swiecie sa takie same warunki a jak nie to sa przepelnione mówie wam...
|
łatwo w takim razie nie bedzie, ale to nie znaczy zeby nie grac na Isarze :) Przynajmniej bedzie ciekawie :D ja nie zamierzam sie zniechecac :P
|
Cytuj:
Cytuj:
|
double xd <10>
|
Jeżeli tam szwedzi są w mniejszości to ja nie mam nic przeciwko
|
ja mysleze mozna spróbowac a jak cos mozna zmienic swiat np na przepelniona eternie (full) xD:p
|
W takim razie sprobojmy zagrac na tej Isarze, a moze akurat sie uda :) A jak nie to zmienimy, co za problem :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:17. |