Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Trening na pvp (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=194186)

Loulkan 03-10-2008 16:47

Trening na pvp

Szukam kogos do treningu skilli na pvp. Gram na swiecie Morgana. Mam 8 lvl i skille rockowe w axe. A trening na trolla itd. jest niebezpieczny bo nawet polak polaka atakuje = hamsto.. Nick w grze :Toxa Kareld. Pozdro! Napiszcie :)

sazqq 03-10-2008 16:54

Tak, masz rację... 'hamstwo' -.-"

Loulkan 03-10-2008 17:08

No tak juz sie ktos przyczepil do ortografii. Czy jezeli pisze szybko i bede popelnial bledy to zawsze takie osoby sie beda czepiac?? jezeli napisze "rze" to tez sie przyczepisz i napiszesz zebym lepiej sie uczyl niz gral na komputerze? Przestancie z takimi tekstami bo sami NAPEWNo popelniacie czasem bledy. Tak "chamstwo" i sory za literowke.!! Pasuje?

Zamne 03-10-2008 17:25

ale TAKIE błędy to nawet pisząc 200 znaków na minutę to nie akceptuję \_/

@topic
kup sobie monka i skilluj, a "chamstwo", ze polak polaka bije, to :baby::baby::baby::baby:

Lechista 03-10-2008 19:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Loulkan (Post 2284769)
No tak juz sie ktos przyczepil do ortografii. Czy jezeli pisze szybko i bede popelnial bledy to zawsze takie osoby sie beda czepiac?? jezeli napisze "rze" to tez sie przyczepisz i napiszesz zebym lepiej sie uczyl niz gral na komputerze? Przestancie z takimi tekstami bo sami NAPEWNo popelniacie czasem bledy. Tak "chamstwo" i sory za literowke.!! Pasuje?

Oni chcą się chodź raz poczuc inteligenti xD
ps. Tutaj raczej znajdziesz kogoś kto będzie chciał cię zabic, niz trenowac ;) Poszukaj slimów ;]

Yador 19-10-2008 19:09

Re:

Sądzę ze takie szukanie kogoś do trenowania też nie jest 'mądre'
poniewaz ten ktos moze chciec Cie zabic...
Najlepiej jakby jakis twój qmpel z rl'u grał również na tym swiecie i byś miał problem z głowy :D

Lechista 19-10-2008 20:36

@Up
Kumple czasem też bywają "hamscy" xD Wiem, jesteśmy okropni

Levi 19-10-2008 21:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Loulkan (Post 2284769)

Aby się nie czepiali, ściągnij fire foxa ;)
Radzę zaprzyjaźnić się z kimś w tibi i dopiero tą osobę prosić o coś.

Hinzu 19-10-2008 21:35

A ja szukam kogos kto mi trolle poblokuje, i bedzie mnie chronil na expie bo tam niebezpiecznie jest i polaczki sa "hamskie" PLXX!!!!111oneone...
Moj nick to Alfredzina Gadzina i mam skille rockowe.. Gram na serwie "Harmonia" :D

Prosze was... Znajdz sobie kolege w tibi, i z nim skilluj... Aff niedlugo juz nawet o eq na rooku prosic benda... Te forum schodzi na psy?

@DOWN

Cale to forum jest "owned"

Me$z 19-10-2008 22:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hinzu (Post 2304164)
Te forum schodzi na psy?

Niestety, już dawno zeszło :(

O tak! Kolejny ciekawy temacik.. Napewno już pół forum biegnie, żeby Ci pomóc.. Mało kogo to obchodzi, że jest niebezpiecznie, chcesz z kimś skillować? Znajdź sobie kolegę w Tibii. Chcesz bezpiecznie skillować sam? Skilluj w nocy.. Nie bądź "hamski" i nie zakładaj takich tematów:P.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hinzu (Post 2304164)
Moj nick to Alfredzina Gadzina

Owned..

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:29.