![]() |
Czy ktoś zna może jakieś miejsca?
Witam!
Jestem 15 lvl druidem, mam 10 m lvl i moje eq to: Hat of the mad, noble armor, plate legs, butki, dragon shield, moonlight rod. Czy mógłby mi ktoś zaproponować jakąś ciekawą miejscówke dla PACC (mam pacca), gdzie mógłbym dobrze poexpić (Roty na darashi i mino na darashi odpadają)? Może jakiś tomb? Ps. Napisałem nowy temat, gdyż w temacie przyklejonym, na odpowiedz czekać musiałbym kilka godzin/dni, wiem że nie jest to żadna wymówka ale czas to pieniądz... |
hmm może spróbuj na cyclopolis w edron ? (ale chyba ciężko by było), Moim zdaniem posiedź na rotach na darashii do 19 lvl i z nową różdżka możesz isc na wspomniane cyclopolis ;)
|
OMFG
Było - było - było !!! Ludzie nauczcie się używać opcji SZUKAJ. Jak dla mnie TEMAT DO ZAMKNIĘCIA ! |
Cytuj:
|
Ale wy chamscy jestescie, jak nie wiecie co napisac to nic nie piszcie.
Co do tematu to proponuje roty pod stonehome (edron, wejscie do cave bog riderow), ewent. stone tomb, tarpit tomb(?). Sproboj sie dostac do kryjowki nomadow (ta podczas wykonywania nomads land/arito task questu) badz pobiegaj po larvach w ankh. Mozliwosci jest wiele :P |
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:02. |