![]() |
Po patch... ; ((
Witam.
Po ostatnim patch zacząłem mieć straszne laggi. Kumple z tej samej sieci nie mają lagg'ów. : // Czym to może być spowodowane (nie da się expić)? Z góry dzięki za odp. Pozdro~ Lol'us. |
Powiem ci że ja tak miałem jak dali Tibie 8.3 , wtedy miałem kosmiczne lagi ; / . A jak wprowadzili Tibie 8.31 to problem zniknął . Może znowu coś zje**li ; /
|
A twoi kumple grają na tym samym serwerze ? Bo to może wina nie twoja tylko przeciążenia maszyny Cipsoftu ? B)
|
Tak, kumple grają na tym samym servie.
Ehhh, nic się nie poprawia, laggi dalej straszne! ; ((( |
To weź zrób tak : Start>Uruchom>cmd>ping wp.pl
i podaj jaki czas maszB) |
Czas od 23 do 34. :O
|
Czyli to nie wina internetu.
A skanowałeś komputer? Jak nie to przeskanuj i wyczyść może pomoże:) |
Weź sobie ściągnij ten program:
http://www.instalki.pl/programy/down...e/CCleaner.php Program usuwa wszystkie zbedne programy , zapisy w rejestrze itp. (Czyli krótko mówiąc odmula komputer). Jak to nie pomoże to pozostał ci tylko format. |
@Dzony47
Przeskanowałem, usunąłem trochę rzeczy- pomogło. Ty! @Kaczan____ Dzięki za link, program naprawdę świetny. Ale i tak mam laggi (oczywiście mniejsze, da się jakoś już expić). Myślę, że jest to spowodowane słabym komputerem. ; (( Pozdro~ Lol'us. |
A kompa jakiego masz ? (parametry)
|
Intel(R) Celeron(R) CPU 2.00GHz, 256 MB RAM ;S, karta graficzna Radeon 9600 PRO.
|
Nie masz laggów, tylko po prostu gra ci się tnie bo masz za słaby komp.
|
Wiem, że mam za słaby tylko, że przed patchem był lajt ;S. Po patchu nagle się ostro pogorszyło. ; (((
|
No dobra, ale ten komputer jest wystarczający do normalnego grania w tibie.
Może jednak przydało by się zainstalować na nowo system ? Wtedy komputer naprawde szybciej chodzi ; ] |
Tym komputerem mógłbyś grac w cs:s. Jakbyś dokupił trochę ramu to mysle, że problem by się rozwiązał. Teraz ramy są naprawdę bardzooo tanie
@Down Tak, a ja znam Batmana |
ja tesz tak mialem to tibie wlonczylem i wylonczylem i bylo normalnie
|
Cytuj:
|
Co wy gadacie słaby komp na tibie? :o ja mam procek 1.73 ghz,512 RAM :baby:
Cieszę sie że pomogłem |
jak bylo big update
7.6 --> 7.7 to lagi byly w chuj dupa |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:53. |