![]() |
[Trening] Skilluje knightem !
*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~ *
Jak wiadomo skille dla knighta to jak dla piekarza mąka, bez skilli nie ma zabawy. Niestety, trening to bardzo długi i nudny aspekt tibii i tu pomogę ja! Moja oferta jest bardzo prosta, pewnie zawsze chciales miec knighta z dobrymi skillami ale np. nie mozesz poswiecic tyle czasu, dzięki mojej usludze mozesz mieć duze skile w krotkim czasie! Sprawdź... Oferta... **Skill** **Czas trwania** **Cena** ---------------------------------------------- 55/55 ok.28h 20zl (spędzonych na skilowaniu) ---------------------------------------------- 65/65 ok.65h 30zl (spędzonych na skilowaniu) ---------------------------------------------- Oferta przedstawia skilowanie od 10 do wybrana oferta. Wszystkie inne formy do przedyskutowania na gg. Z reguły nie skiluję powyzej 65 gdyż zajmuje to bardzo dużo czasu. W grę wchodzą prawdziwe pieniądze więc wystawie aukcje allegro. * Za możliwość śmierci nie odpowiadam (PK) Uwaga! Trening dotyczy tylko knighta na każdym świecie pvp. W czasie treningu logowanie sie na konto jest wysoce niewskazane! Stracisz cenny czas gdy może mnie nie być przy komputerze. Nie przyjmuję pieniędzy z serwisu paypal oraz innych form płatności. Trenuje maksymalnie 2 postacie naraz. Jak to działa? -Wysyłasz pieniądze na podane konto. (W tytule wpisujesz imię postaci + rodzaj oferty np. Skille 55/55) -Gdy pieniądze dotrą, podajesz numer i hasło konta, a ja rozpoczynam trening. -Cierpliwie czekasz aż odezwę się na gg z potwiedzeniem zakończenia treningu Wymagania: -postać knight -około bp robaków lub 3k+- gp -najsłabsza broń -postać w venore -słabe eq > plate set~ Miejsca: [ ] [ ] Kontakt: gg: 13319628 |
Kolejna próba wyłudzenia pieniędzy . . .
|
Zrobienie takich skilli na bocie - kwestia nocy, może dwóch...
|
sa tacy idioci ktorzy placa za to zeby ktos im bota zapuscil?
|
Cytuj:
|
Me$z:
To prawda za 24 zeta to ja mam 4 x 0,5 z meliny[niezła] |
Jak to działa?
-Wysyłasz pieniądze na podane konto. (W tytule wpisujesz imię postaci + rodzaj oferty np. Skille 55/55) -Gdy pieniądze dotrą, podajesz numer i hasło konta, a ja rozpoczynam trening. -Cierpliwie czekasz aż objebie Ci calą postać do czysta a ty będziesz plakal z i zapewne puzniej niegral tracąc swoje itemy być moze postać. |
A nie lepiej za te 30 zł kupić ng ? Na to samo wyjdzie ^^
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:07. |