![]() |
Blessed Fraternity vs. Kopengas
Nie wiem czy przyjmie się ten temat ale niech będzie :p Więc jest nowa wojna na Morganie.Wynik będzie zależał od zaangażowania obu gildii - je¶li Polacy sie poł±cz± jest szansa na odzyskanie serva, lecz ostatnie potyczki pokazały jak s± ze sob± zgodni... Zobaczymy niedługo już jak to sie potoczy. Proszę pisać wasze zdanie na temat fragów i ogólnie całego wara. POZDRO B)
Z powodu nobka :D musiałem trochę zmienić to co napisałem aby nikt nie podejrzewał że stoję po czyjej¶ stronie... |
Cytuj:
|
Oct 04 2008, 19:33:44 CEST Killed at Level 162 by Kuvok
and by Valyrr Adam Ziomus ;> |
Hmm szczerze to dobrze ze jest wojna bo jeszcze kilka tygodni i szwedzi by zadzili calym serwem. Ale narazie z tego co widze Polacy nie maja zaduzo sans chyba ze ktos sie do nich jeszcze doloczy jesli wiecie cos na ten temat mozecie napisac;p
|
Cytuj:
No i jezeli to on, to czemu stanał po drugiej stronie barykady ? : P Wiem, ze latwiej jest po mocniejszej stronie stanac no ale oni go gnębili ladny kawalek czasu, lekkie ponizenie ale nie moj problem ( ; |
heh tak jak zawsze gdy dochodzi do wojny, kazdy dba o swoj± dup** i woli nie ryzykowac ... a szczegolnie polacy tak robio ;/
|
Haha, ludzie doł±czajcie do nas, bo tak to mamy przesrane haha : D
Tak wogóle cała nasza gildia ma na t± grę wyjebane, chcemy tylko troche pow*****ać te mendy z 'elitarnych gildii'. |
Hahahah 2 dzisiejsze fragi xdddd
Jonas Tan Oct 04 2008, 22:15:11 CEST Killed at Level 22 by Rebron Inferno and by Ruthless Lissy Sven Pansartank Oct 04 2008, 22:39:56 CEST Killed at Level 31 by Cekturix and by Ruthless Lissy Skellzor Oct 04 2008, 21:23:29 CEST Killed at Level 36 by Rebron Inferno Wymiatamy XD? |
hehe nice kino szkoda ze pacc jeszcze nie mam:D
|
Ludzie skonczcie prosze.. ;/
Dlaczego wypisujecie takie glupoty na tym forum jak gówno wiecie Adam Ziomu¶ padł bo to ten dzieciak go kupil i na nim grał a ze wbil pz to sie nikt nie wahał i go trapnelismy i ded a wy sie napinacie o t± daremn± wojne która potrwa pare dni bo jej członkowie zaraz sie wyplaca albo beda retired. Expcie se zajmujcie swoimi sprawami a chuj w t± wojne wbijajcie bo bedzie tak jak wtedy forum fighterzy pierdoleni pierdola na forum co to nie oni a na openkach na 8 lvlach biegali albo filmiki ogladali. ponownie was prosze dajcie spokój z t± napink± |
Musiał _//////
|
Cytuj:
|
Chłopaki z Blessed~ wy im tylko dajecie fun bo maja kogo ganiać kiedy stamina sie kończy,idziecie na "wojne" z 80+ knightami i 60 palkami? Macie kilku magów calkiem fajnych do takich celów ale to za mało.Poza tym Kopengasy maj± kilka wojen za sob± więc umiej± sie w to bawić chyba troszkę lepiej od was ( bez urazy )
Dobry pomysł i szczere chęci ale ludzi brak... Pozdro :) |
Zgadzam sie ze nie mamy ludzi ale trzeba motywowac innych aby pomogli mysle przedewszystkim o innych gildiach czemu polacy nie moga byc normalni i sie ze sob± zjednoczyc i zrobic Morgane POLSKIM SERWEREM??
|
Rise sie nie udało , to wam sie na 100% uda . Hahahah
|
Cytuj:
http://pl.youtube.com/watch?v=KIidw6FB9oo |
@JAiR
Zgadzam sie z Toba ja rowniez uwazam ze Rise bylo najlepsza Polska guild ktora byla w stanie walczyc i zarazem ostatnia ktora mogla cos zmienic. |
Cytuj:
|
To prawda ze rise moglo cos zmienic ale POLACy sami sobie taki loos wybrali teraz szwedzi pewnie zapanuja na serwie a polacy gowno tu beda znaczyc. Gdyby Do hakuny nie doszli Arpensi pewnie byly by inne losy Morgany no ale tak juz wybralismy;/
|
Hurricane moglo ale wielcy wojownicy tacy jak Kobyl i Komisarz chcieli wojny po czym padli ze 2-3 razy i nawet na teamspeak niewchodzili wojna trwala jakies 2-3 miechy z czego po 1,5 prawie wiadomo bylo ci z tego bedzie a Rise walczylo jak sie nie byle pol roku widac lekka roznice prawda?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:26. |