![]() |
Lagi neostrada
Witam. Mam nietypowy problem, mianowicie mimo lacza 1mb/s przez caly dzien [pon-piatek(od 14:00 - ~23:30);sobota,niedziela(od 9:00 czasem do 2:00 w nocy, zwykle do 23)] ping skacze od ~400 do nawet 900.
Wyniki z www.speedtest.pl : Cytuj:
dodam iz problem ten dotyczy tylko 2 osiedl w moim miescie, reszta ma normalne ping przez dzien. Jest to troche dziwne, zwazajac na to ze ktos o laczu 128 kb/s ma mniejsze pingi niz ja ;d z gory dziekuje |
Cytuj:
Co zrobić pls: zadzwoń na błękitną linie. |
A ja teraz miałem wyjebanego kicka na 20 minut z neta, mój kolega tak samo miał. Oczywiście mam ne0. i oczywiście padłem na crypt shamblerze :(
|
@up
smieszne w chuj, ja tak mam pare miesiecy ;d @ryba w nero gadaja ze wszystko jest ok xD |
@up
Bo boją się przyznać że zjebali sieć szkieletową. Też mam neo i przez pewien okres czasu miałem to samo dopóki nie naprawili tego gówna... |
I tak neo ma w kazda niedziele przeciazenia ;x
|
Spokojnie. Ja mam z neo kłopoty od początku, tylko jak na razie jakoś sobie radzę. Jednak korzystanie z neostrady nie jest ani przyjemne, ani zdrowe (szczególnie dla mojego komputera, który w przypływach mojej frustracji zbiera kopy), dlatego na koniec umowy czekam jak na zbawienie.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jest kilka wyjść:
-mieszkasz na totalnym zadupiu bez prądu i wody -posiadasz radiówkę -dostawca jest totalnym nieudacznikiem -nie zainstalowały ci się sterowniki do neta podczas robienia systemu przez co nie wyrabia się z danymi i nie jest w stanie ustawić odpowiednio twoich pakietów do "miejsca" na linii -masz zepsutą kartę/modem przez co masz takie same efekty jak wyżej. Nic innego z znanych mi przyczyn nie mówi. Popytaj się kolegów, koleżanek mieszkających w tym samym ciemnogrodzie/mieście/wiosce/stoczni/hacie/jaskini, jeżeli będą mieli to samo to wina leży po stronie dostawcy. |
Cytuj:
Brawo... Neostrada i radiówka.... Rodzice na pewno są dumni z takiego syna. Cytuj:
Cytuj:
Wszystko? Neostrada to szajs chcesz grać w tibie? Poproś rodziców o porządny net. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:51. |