Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (https://forum.tibia.pl/index.php)
-   Tawerna RPG (https://forum.tibia.pl/forumdisplay.php?f=230)
-   -   [Z KLIMATEM] Kim chcielibyście być? (https://forum.tibia.pl/showthread.php?t=194386)

Zalgadis 05-10-2008 15:20

[Z KLIMATEM] Kim chcielibyście być?

Edit@
Przykłady macie poniżej, ja podam swoje widzimisię:

Chciałbym być orkiem o morskiej cerze w czarnymi włosami splecionymi w warkocz z tyłu głowy.
Moje zęby były by tak długie że podczas walki mógłbym nimi odgryźć rękę człowieka bądź elfa.
Mój ryk ogłuszałby przeciwników a piana wydobywana z ust straszyła by ich niezmiernie.
Nosiłbym lekki skórzany pancerz i topór jednostronny lecz dwuręczny, odcinałbym nim kończyny swoich wrogów a potem konsumował je.
Żyłbym raczej samotnie pośród drzew w lesie...

Wyciszony 05-10-2008 16:00

Ja chciałbym być potężnym krasnoludem, okutym w zbroję własnej roboty, z brodą splecioną w trzy warkocze: jeden główny, pośrodku i dwa obok, mniejsze. Moje oczy trzymałyby wyraź zimnego wnętrza, zaś wąsy odstraszałyby wszelkie szczury. W mych dłoniach dzierżyłbym olbrzymi obusieczny topór dwuręczny, a obok na stole stałaby beczułka Zgnilca, mego ulubionego trunku z południa. Komu jak komu, ale mnie nikt nie chciałby podpaść.

Swoją drogą, miło cię widzieć :-)

Serious Sam 05-10-2008 16:45

Wysoki elf, który często podróżuje - czasami walczy z orkami, czasami łazi po lesie podziwiając kwiatki.Często także zabawia w ludzkich miastach, udaje się tam do tawern, w których przesiadują krasnoludy - młody elf zawsze lubi ich wkurzać.Shelefiemu zdarza się także wypić...co ja mówię...on chla - i to dużo, szczególnie tanie trunki, lub wina, które sam robi.Shelefi posiada także dobre strony, takie jak na przykład:
-Znakomite strzelanie z łuku.
-Zwinność.
-Szybkość.
Ogólnie, to fajny elf z którym można się zaprzyjaźnić(o ile masz wino); )

Zalgadis 05-10-2008 21:47

Fajne charakterystyki moi Bracia z różnych ras !
Zachęcam do wpisywania swoich widzimisię.
Tak przy okazji edytnąłem 1 posta.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wyciszony (Post 2287440)
Swoją drogą, miło cię widzieć :-)

Ciebie także waleczny krasnoludzie !

Bluray 06-10-2008 15:18

Pół-Elf, nekromanta, z rozbrajającym uśmiechem na twarzy, czarne włosy, zdolności techniczne, ale jednak woli mroczną magie...
Charyzmatyczny, nosi szatę i hełm zrobiony z czaszki orka. Skullstaff i mały ostry sztylet zawsze pod ręką.

Rayza 06-10-2008 22:37

*-kolor p ang.

<jak w WoW'ie :p >
ja chciałbym być zwinnym Krwawym Elfem o długich Jasnych włosach zrobionych na styl Deidary z Naruto Shippuuden [jest w wow'ie taka fryzura] o jasnej cerze będącym Łowcą xD i mającym dużego tygrysa w kolorze Teal'u*

Yoh Asakura 08-10-2008 21:18

Super przystojnym człowiekiem, charyzma i inteligencja na maksa. Hm, czyli po prostu sobą.

Bluray 10-10-2008 09:02

yhy, yhy....

Wyciszony 11-10-2008 22:49

ekhu, ekhu... apsik?

Shanhaevel 16-10-2008 20:50

Kiedyś elfy, teraz w sumie krasnoludy.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kartka przybita do słupa w agencji matrymonialnej
Mężczyzna człowiek, bard i awanturnik. Wysoki, ciemnowłosy, niebieskooki, z bródką (EGURROLA, <3<3<3<3!11), zawsze z ukochaną lutnią i szablą. Bezczelny, charyzmatyczny, dowcipny, złośliwy, sprytny, czasami tchórzliwy, często pakuje się w kłopoty, lubi po pijaku wszczynać bójki o trzeciej rano na głównej ulicy, ma słabą głowę. Chętnie pozna gorącą, bezpruderyjną blondynkę z siostrą bliźniaczką, najlepiej posiadającą własny browar.

PS Ma dużego.

Ech, to takie stereotypowe, ale jakże klimatyczne. : P

@down
Nie wiem, nie oglądam Hożych Doktorów. Anyway, that top makes you look like an Afghani prostitute.

Yoh Asakura 16-10-2008 21:12

Dr. House jest nikim przy Coxie, przyznaj to albo giń.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:26.