![]() |
[Z KLIMATEM] Kim chcielibyście być?
Edit@
Przykłady macie poniżej, ja podam swoje widzimisię: Chciałbym być orkiem o morskiej cerze w czarnymi włosami splecionymi w warkocz z tyłu głowy. Moje zęby były by tak długie że podczas walki mógłbym nimi odgryźć rękę człowieka bądź elfa. Mój ryk ogłuszałby przeciwników a piana wydobywana z ust straszyła by ich niezmiernie. Nosiłbym lekki skórzany pancerz i topór jednostronny lecz dwuręczny, odcinałbym nim kończyny swoich wrogów a potem konsumował je. Żyłbym raczej samotnie pośród drzew w lesie... |
Ja chciałbym być potężnym krasnoludem, okutym w zbroję własnej roboty, z brodą splecioną w trzy warkocze: jeden główny, pośrodku i dwa obok, mniejsze. Moje oczy trzymałyby wyraź zimnego wnętrza, zaś wąsy odstraszałyby wszelkie szczury. W mych dłoniach dzierżyłbym olbrzymi obusieczny topór dwuręczny, a obok na stole stałaby beczułka Zgnilca, mego ulubionego trunku z południa. Komu jak komu, ale mnie nikt nie chciałby podpaść.
Swoją drogą, miło cię widzieć :-) |
Wysoki elf, który często podróżuje - czasami walczy z orkami, czasami łazi po lesie podziwiając kwiatki.Często także zabawia w ludzkich miastach, udaje się tam do tawern, w których przesiadują krasnoludy - młody elf zawsze lubi ich wkurzać.Shelefiemu zdarza się także wypić...co ja mówię...on chla - i to dużo, szczególnie tanie trunki, lub wina, które sam robi.Shelefi posiada także dobre strony, takie jak na przykład:
-Znakomite strzelanie z łuku. -Zwinność. -Szybkość. Ogólnie, to fajny elf z którym można się zaprzyjaźnić(o ile masz wino); ) |
Fajne charakterystyki moi Bracia z różnych ras !
Zachęcam do wpisywania swoich widzimisię. Tak przy okazji edytnąłem 1 posta. Cytuj:
|
Pół-Elf, nekromanta, z rozbrajającym uśmiechem na twarzy, czarne włosy, zdolności techniczne, ale jednak woli mroczną magie...
Charyzmatyczny, nosi szatę i hełm zrobiony z czaszki orka. Skullstaff i mały ostry sztylet zawsze pod ręką. __________ Obecnie nekromata nie żyje, za to został wskrzeszony i jest teraz liszem. |
*-kolor p ang.
<jak w WoW'ie :p >
ja chciałbym być zwinnym Krwawym Elfem o długich Jasnych włosach zrobionych na styl Deidary z Naruto Shippuuden [jest w wow'ie taka fryzura] o jasnej cerze będącym Łowcą xD i mającym dużego tygrysa w kolorze Teal'u* |
Super przystojnym człowiekiem, charyzma i inteligencja na maksa. Hm, czyli po prostu sobą.
|
yhy, yhy....
|
ekhu, ekhu... apsik?
|
Kiedyś elfy, teraz w sumie krasnoludy.
Cytuj:
@down Nie wiem, nie oglądam Hożych Doktorów. Anyway, that top makes you look like an Afghani prostitute. |
Dr. House jest nikim przy Coxie, przyznaj to albo giń.
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:26. |