![]() |
Jaki typ laga najbardzej daje w kość?
Jaki typ laga najbardziej Ci doskwiera w Tibii? Jaki jest najbardziej wnerwiający, śmiertelny, niebezpieczny?
Niski FPS - mała ilość klatek na sekundę, słabe animacje delay - wysoki ping, chary zacinają się przy chodzeniu strzałkami freeze - na kilka sekund ekran się zamraża a potem wszystko rusza kick - wywala Cię z gry na krótko disconnect - tracisz połączenie na dłuższy czas |
zal topic
równie dobrze mozesz paść na malym lagu jak na "disconnect" zależy gdzie, na czym i z kim expisz ... wszystkie mogą być śmiertelne dla tego trzeba kupic dobry internet :) |
Freez - dzisiaj die :p
|
Wg. mnie nie ma różnicy bo możesz mieć kicka przed depo jak i chwilowego freeza na frostach.
|
Nie wiedziałem, że mało fps to jakaś odmiana laga : o
Kiedyś dokuczały mi freezy, ale w tamtych czasach zwykle łaziłem z kumplem i mnie ratował, rzadko expiłem sam :P |
Wszystkie są wkurzające i na każdym możesz tak samo paść.
|
Kick. Zdarzył mi się tylko RAZ i padłem ofc ;/
CO DZIWNE! Lagów nie miałem nigdy (!!!) Mam neo 512 xD |
Cytuj:
|
@up
Twój komentarz to tylko powtórka wypowiedzi Ryby... @topic Nie przeszkadzają mi żadne laggi/kicki (bo nie mam). Taką opcje mógłbyś dodać. |
Freeze <10 znakuf>. Szczególnie jak jesteś pallkiem na hero/gsach
|
Wiem, że fps to nie lagi, ale i tak je dodałem, bo w pewnym sensie to opóźnienie i wnerwia
|
Cytuj:
Cytuj:
@Top Nie mam laggów ;> |
Kick albo disconnect.
|
Disconnect - kiedy wchodzisz na forum pod koniec dnia, dowiadujesz się, że były mass kicki czy dłuższe problemy z Tibią. Widzisz posty wkurzonych dzieci i odbiera ci chęć do wszystkiego...
|
Cytuj:
Ja mu powiedziałem że każdy lag może być zabujczy bez różnicy czy jest to mały lagg czy mega freez bądz wogóle reset neta. |
Ja zaznaczyłem freezy. Jak mam kicka to zazwyczaj w depo a jak są kicki to oczywiste że się klepie manę. Nie wiem czy problem niskiego fpsa mnie dotyczy ale ja mam zawsze około 5fps i mi to nie przeszkadza :D
|
Niski FPS i Delay mam często jak otwieram inne strony :) raczej nic z winy kompa ale jak ogląd filmiki na youtube i mam kilka stron otwartych i gram w tibię to się nie dziwny :)
|
Najbardziej mnie w*****ają Delaye, bo kicków ani freezów nie mam zbytnio...
|
jaaaaa BARRDZO nie lubię freezów
Ale na all się da padnąć xD |
@up
Idiota. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:25. |