![]() |
Pomocy !!
Witam was bardzo serdecznie. Moja przygoda z Tibia dopiero sie zaczela ... jednak mam jush pewien olbrzymi problem techniczny - z sama gra raczej nie mam problemow gdyz przed przystapieniem przeczytalem cale forum :) hehe ... :P no ale dobra, przejde do rzeczy mianowicie ... podczas gry w Tibie bardzo czesto zawiesza mi sie komputer. Jest to po prostu strasznie denerwujace i uniemozliwia normalna gre ... bo wyobrazcie sobie ze staracie sie wbic pol godziny ... uda wam sie a po 10 minutach i to jeszcze w trakcie walki zawiesi sie wam komputer ... od czego to moze byc spowodowane? Moj komputer to procesor Celeron 2.6, karta grafiki ATI Radeon 9600+ 128mb, pamiec RAM 256 ddr itd. Jak sami widzicie nie moze to byc wina "za slabych" parametrow komputera, pozatym dzieje mi sie tak tylko podczas gry w Tibie. Mam Windowsa XP Profesjonala ... PROSZE O POMOC gdyz to co sie dzieje uniemozliwia mi dalsze poznawanie tej wspanialej gry ...
Pozdrawiam wszystkich fanow Tibi z calego swiata :) |
Porada
Wzlcy wsyzstkie programy(a szczegolnie p2p), zostwa tylko systemowe i oczywi¶cie Tibie.
Jak to nie pomoże to format!!! :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:38. |