![]() |
Skillowanie knightem
Mam taką prpozycję dotyczącą knighta. Żeby CipSoft zrobił tak żeby knight skillował w sword/axe/club/fist fighting tak szybko jak pall w distance fighting.
|
niby czemu?
|
HAHAHA
Czlowieku czy ty wiesz dlaczego paladinowi leci szybciej? Poniewaz jemu sie konczy bron przy skilowaniu (Small stones), a knight stanie i stoi |
ok skillowanie może zostać ale kwestia hitów dlaczego pal walnie owiele mocniej z rs 35atk przy skillu 70 niz knight z bright sworda 36atk rowniez przy skillu 70? powinni to zmienic
|
Knight - stanie w miejscu, walnie bota i stoi przez całą noc.
Pal - Cały czas musi kupowac small stones, szybko mu się one konczą, i są dosc drogie. Co tu zmieniac?? |
Cytuj:
chodź trochę szybciej skile mogły rosnąć :evul: |
a kto palowi kaze skilowac >60 dista? kto w ogole komu kolwiek kaze?
|
Cytuj:
|
Dla mnie knight bylby lepszy gdyby ice rapier byl bardziej praktyczniejsza bronia .
|
Cytuj:
|
Boshe zamknijcie ten temat.
Bo to było wałkowane mi 60 royal spearów starcza na średnio 3h z czego knight expi póki mu potów nie braknie. Wszystko jest dobrze , nie potrzeba nic zmieniać. |
To ze starcza na ledwie 3h ma akurat znaczenie wirtualne jesli sie nie boci.
Znacznie wieksze znaczenie ma to, ze metodyka grania knightem przyciaga glownie boterow i desperatow, bo co fajnego w biciu scierwa przez setki godzin ? Paladyn na tym polu, nawet pomimo potencjalnych kosztow wypada o niebo lepiej bo ma po prostu znacznie szersze mozliwosci zabijania potworkow. To troche tak jak porownywanie Forda Fiesty z Mercedesem S600, przy odpowiednim dobraniu kategorii wyjdzie nam ze ten pierwszy jest lepszy, tylko ze porownywanie w taki sposob nie ma najmniejszego sensu. |
Knightem skiluje się długo i mozolnie ale za to nic się nie płaci bo bronie do skilowania wszędzie można znaleźć,
analogicznie jest z bronią - kupisz raz i masz [a później zmieniasz na lepszą i starą sprzedajesz]. :wiking: Paladyn skiluje krócej ale traci na to dużo kasy, Z bronią jest identycznie-3k dziennie na speary to wcale nie jest przesada. :lucznik: X( X( X(Szczerze mówiąc denerwują mnie posty dzieci, którym się nie chce skilować knightem i próbują się wyżalić na forum i zepsuć innym przyjemność czerpaną z gry. Nie chce Ci się skilować to zrób sorka/druta i wszyscy będą szczęśliwi. |
;)B):(:DA mnie :o:o:o denerwuja X(X(X(X(X( posty w ktorych B)B):]:p;) jest za wiele:)durnych emotek :cup::cup::cup::cup:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj: