![]() |
Praca w CipSoft.
Na stronie CipSoftu pojawiła się jakiś czas temu dość ciekawa informacja, która powinna Was zainteresować.
Cytuj:
Cytuj:
Jako ciekawostkę mogę jeszcze przypomnieć (gdyż znajdował się już na forum) filmik nakręcony w siedzibie CipSoftu, w pewien sposób przedstawiający ich pracę. Znajduje się on tutaj. |
hehe Cipsoft rekrutuje :p A właśnie czy po to aby zmienić coś w tibi czy aby dodawać pomysły do gry Fiction Fighters ciekawe co z tego będzie ;]
|
szkoda że w c++ umiem tylko aplikacje konsolowe robić :) może w niedalekiej przyszłości
|
a ja skomentuje film :P bardzo dcekawy i z genialna muzyka Rage against the machine :P
|
lol :P spoko filmik. Co jak co, ale poczucie humoru tam mają
Fajnie by było tam robić, ale to pewnie nie dla tibii |
Cytuj:
W ogole na filmiku atmosfera wydaje sie przyjazda no ale nie wiadomo jak jest rzeczywiscie. Ogolnie chcialbym tam pracowac, jak narazie to przedemna szkola i kilka dobrych lat nauki. |
To wszystko, co widzicie na filmiku, od kosza na śmieci, po sekretarkę, to za wasze żalowe PACCce, polskie złotóweczki, dzieci. pwned. 8o
Co oni by bez Was zrobili? Pewnie ze 25% wpływów (jak nie więcej) to przelewy z Polski, ale ciiiiiii.... |
Nie będę komentował tego, wytknę ci błąd :s
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Tibia ME na Dual Screena ;s ( i te dzieci latające z rysikiem po ekranie) ? ho ho ho jeszcze dożyje czasów kiedy to Nintendo wykupi Cipsoft
|
jak znam zycie wymagany niemiecki conajmniej dobrze komunikatywny? eh...
|
moj wojek mieszka w Regensburgu. To jest blisko Monachium
|
Jakie oni mają fajne miejsce pracy :) Nie w zadnym tam szklanym biurowcu, tylko w fajnej, ładnej willi :p
|
Eh.. no fajnie kto chętny ? xD
|
A ile to już nie podano : P.
|
Cytuj:
Dlatego też nie dawali tego info na tibia.com, bo by mieli tyle tibijskiego spamu 13 latków chcących zarobić na PACCa, że coś tam. |
Ciekawie wygląda to ich miejsce wyciskania kasy z tibijczyków. Nie wiem czy to tylko na cele filmu, ale atmosfera panuje tam niezwykle miła. Fajna robota.
|
ha! robota dla mnie:P z niemieckim nie mam problemów, bo go studiuję, dogadać się dalabym radę :P troche gorzej z programowaniem :D xD! kto wiee, może kiedyś :p:p:p
|
alesz szkoda ze oni sa firma niemiecka a nie jakas angielsko-jezyczna bo bym sie z checia w takie cos wkrecil =D co prawa w niemczech bywam dosc czesto ale z jezykiem to total dno i do tego nie lubie sluchac jak niemiec cos mowi juz w techniukim na lekcjach, (kiedy to nie bylo wyjscia i mialem 3 jezyki) wkurzalo mnie to ich akcentowanie itd xd a Programista PHP~ to brzmi ciekawie tak samo com manager chociaz praca z tibijczykami mnie nie interesuje nadto, a mam jeszcze takie pytanie wynikajace z mojej ciekawosci wiecie ile placa miesiecznie?
|
Hahahahahaha ROTFLCIPTER
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Praca w CipSofcie to impreza zamknięta. Skończy się na tym że pozatrudniają swoich znajomych i tyle :p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:06. |