![]() |
Zabawmy się wszyscy razem.
Witam. Wpadłem na pomysł aby założyć od nowa jakąś familię. Nie chcę aby to była (jak moja poprzednia) od początku skazana na porażkę, nic nie warta, z noobami i idiotami rodzina. Chcę wreszcie pograć fajną ekipą! Myślę że z 8 osób nam styknie. Najpierw rodzina, później gildia. Teraz wymagania:
- podstawy angielskiego, - kultura, - NIE bycie noobem (czyt. thiefem, chamem, hackerem), - poprawna polszczyzna, - pomoc innym członkom. A teraz niech każdy napiszę coś takiego: Będziesz kupować PACC? - Ja raczej nie, ale zobaczymy. Jaki miałeś/aś największy poziom? - 53 poziom. Proponowany serwer - Czekam na wasze propozycję:P Proponowana nazwa rodziny - Czekam na wasze propozycję:P |
ja wejde :p
wszystkie wymagania spelnione -kupie pacc,134 lvl,nerana :p |
Ja spokojnie mogę dołączyć.
Kupię/75/nie wiem jaki serwer ... na pw na tibia.pl napiszcie ;p |
Ja też bym chętnie wstąpił:)
PACC narazie nie bede kupował. Najwyższy poziom to 31(spowodowany tym że kumple przestali grać to i ja też przestałem). Co do servera... to sam nie wiem. Jakiś pusty bez kolejek. Nazwa rodzinki xxx'al:) Jak coś to prosze PW. |
kupie pacc jak będzie sie zapowiadać dobra zabawa 70 Druid server Candia ale na innym też mogę grać to jest moja propozycja a jeśli chodzi o nazwe rodzinki może być Ilidian
|
4294891 - pisać all.
|
Pacc bardzo mozliwe
39 knight menera , 37 sorc menera , 37 sorc astera bardzo chetnie sie z wami zabawie :) wybraliscie juz serwer? |
Zglaszam sie ;D
Najwyzsza postac - 44 ED/39 K Menera (i teraz grywalem 28 P na Asterze) Pacc - mozliwe, ze bedzie, tylko na razie zbieram na gitare xD ;d |
No to mamy świat i nazwe.
Jak co to gg.:) @down napisz do herbaty |
Czesc chciałbym dołączyć do waszej rodzinki. Spełniam wszystkie wymagania. Pacca może kupię. Proponowany serwer- ?. Proponowana nazwa rodziny- ?
|
Chciałbym dołączyć do rodzinki.
Pacca mam. Lvl najwyższy: 69 MS. nie mam pomysłu na nazwę |
Świat Iridia
Nazwa rodzinki to XxX The Blooddrunker Ja jestem Asteroth The Blooddrunker |
Ci co chcą dołączyć niech piszą - 4294891
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:04. |