![]() |
Vamps Hell+Necro
Po dłuższej przerwie związanej z lagami Kiperr powraca :P
Na początek troszeczke vampów i necro . Dość niespodziewanie dobry loot :P Have fun. http://movie.erigol.com/VampsandNecros.rec |
niezly film ale masz zarombiste skile jak dlugo trenowales??
|
Usuniete. Usuniete. Usuniete.
|
Fajny film, fajne skile, fajny skull :D Czekam na twoj film z annihilatora :P
Czemu nie chodzisz juz w MPA? 8o |
moze dlatego nie chodzi bo ma red skulla ?? pomysl
|
Jak Zwykle Kiperr Rulezzz Gratz Filmu :) Hmmm Kiperr przenosze sie hyba na inny serv moze na ten co ty grasz jak sie zgodzisz no t szykuj mi scale armora na wyjscie z roka :P:P
|
Dzięki za Komentarze :P
@up Mam 6 bp syfu typu brass legi/p-army itp wiec Lunara wita :P Mam nadzieje że nie będziesz chciał ze mną gadac "na siłe" , jak to wiekszość osob robi. Po całym dniu pisaniu/czytaniu w kółko tego samego naprawde nic sie nie chce :P |
Filmik fajny (jak zawsze :P). Tylko mnie ten skull zdziwił ale co tam... :P
PS: To może ja tesh się na Lunarę wrzucę :P... jeśli się tesh zgodzisz :confused: to też szykuj scale armora :) ... PS2:... Vamp Shield też ładny :P |
Własnie sciagam,wiem ze bedzie dobry bo twoje filmy zazwyczaj sa niezle:)
|
Mam prośbe - możesz to zapisać jako .rec? Bo sie troche boje keyloggów...
|
Cytuj:
A W REC NIE MOŻE BYĆ KEYLOGGEROW Tak na przyszlosc :) |
To co zawsze
Twoje filmy mnie już nudzą..bo się nie różnią niczym...każdy jest ZA***ISTY!!!
GRATZ Za***isty film i więcej nagrywaj |
jak zwykle to samo... rzadzisz :D
|
!!!
Filmik full wypas. Najbardziej gratz tego shielda ... ja ubilem duzo vampow i nawet perla nie wypadla :/
|
Kip, dont forget about me and about (you know it...) xD
Of course filmik zrobiony jak mnie nie ma :( |
@up
Are you siusiak ? |
Daj ktos linka do Najnowszej Tibia Cam. Bo robilem pozadki z filmami i usunolem przez przypadek kilka plikow . Szukalem juz jej ale nie znalazlem.
Z gory Thx ! |
I po co ci red scull ? ale film jak zawsze w cool stylu.
lunara(coins) Knight de best Time to die |
Uhuhhu Kiperr znów w akcji ;P
Muszę szczerze powiedzieć, że od kiedy obejrzałem Jego pierwszy filmik (już nie pamiętam jaki - ważne ,że jak zwykle świetny ;p), od razu chciałem być taki jak On - między innymi dzięki temu mam motywację do treningu ;p I za to Ci dziękuję Kiperrze ;p (mimo, że jedyny raz miałem okazję widzieć Cię na żywo na teście, podczas zabawy z dlami) Czekam na next filmy :D |
A ja nie moge sciagnac, nieiwem czemu ale jak sciagne to nie che mi sie otworzyc ten zip ;(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:02. |