![]() |
Problem z UO
Witam a więc mam problem z programem UO (do robienia zdjęc) a więc jak robię zdjęcia w tibi to obrazek wygląda tak że jest cały czarny... (po prostu cały na czarno) ale gdy robię zdjęcia np. na pulpicie lub tutaj na tibia.pl wszystko jest git... W czym może tkwic problem? (mam viste)
down to jest uo ultimate screenshot maker... program na kompa nie w aparacie itp (ten program można ściągnąc z downloadu tibi.pl) |
Nie wiem co to UO, ale wiem że aparatem się robi zdjęcia...
Czasem nie które programy nie lubią gier komputerowych i nie chcą robić skrinka :P Sądze że program jest do 4 liter, nawet jakbyś miał go na XPeku to nic by to nie dało. |
Ciao to będzie dla Ciebie jak Moderator przyjdzie bo wstawiasz keyloggera ;[
|
Sorry za double posta , ale zależy mi na czasie :( pomoże ktoś?
|
Cytuj:
bredzisz, OU screen shooter jest dobrym programem ale nie mam najdrobniejszego pojęcia dlaczego Ci nie działa ;/ |
Lol wziąłem ściągnąłem jeszcze raz tego UO to tera znów wszystko jest białe zal.. (wcześniej wszystko było czarne) nie wiem w ogóle o co tu chodzi ;/
|
Zrób zdjęcie tego co ci wyszło i nam pokaż. Albo jak umiesz to nagraj filmik jak robisz zdjęcie xD Rozwieją się wszelkie watpliwości do tego czy prowokacja, czy nie xD
Sam nie wiem co może byc przyczyna |
http://rapidshare.com/files/151807362/clip0003.avi.html
proszę bardzo ;] (jak mam tam jakieś przycinki to wina torrentów) na filmie widac ze w kompie jak i w internecie (mozilli) zdjęcia wychodzą normalnie ... lecz w tibi raz całe białe raz całe czarne , powtarzam to nie jest prowokacja ;/ czasami chce se zrobic zdjęcia z hunta lub loot z hunta a tu ni hu...a |
To ja Ci powiem, ze to wina Visty. W ogóle w viscie cos jest schrzanione z robieniem screenow, czy to z uosu czy printem. Rzeczywiscie screen wychodzi wtedy caly czarny :P, ale problem ten wystepuje tylko przy wlaczonej jakiejstam aplikacjii (niewazne czy to tibia, cs czy crysis :P), tzn zrzuty z menu glownego itp mozesz robic bezproblemowo xd
Inna sprawa, ze pojecia nie mam co z tym zrobic :D |
Znam rozwiązanie. To jest wina Visty. Musisz kliknąc w czasie gry Alt+enter. Wybierze to okienko w którym chcesz grac i screeny będziesz robił normalnie ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:17. |