Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Tajemnice Rookgaardu (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=13)
-   -   Gdzie się podziali Rookstayerzy (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=194581)

Pablo134 07-10-2008 21:22

Gdzie się podziali Rookstayerzy

Może i głupi temat, ale zauważyłem, że na Refugii poznikali rookstayerzy. Np. wojownik Xiaolin, czy na innym serwerze Alucard Wielki z innego serwera. Jakoś teraz pusto może dlatego że jest szkoła ale nie wiem sam.

Madasaki 07-10-2008 22:07

Masz racje głupi temat. Ja jakoś nie narzekam na ilość Rookstayerów wręcz przeciwnie jest ich nadmiar na Nerenie.

Aroonia 07-10-2008 22:57

Ja pamiętam Pepe Rookstayer~, o nim też słuch zaginął...

Rav 07-10-2008 23:33

odpowiedz jest prosta, ostatnio w tibiauto zaczeli upychac trojany i nie mowie tu teraz o tym gownie co regularnie wyskakuje z powodu reklamy, pozdrawiam tak samo sir shinoda 68lv(obecnie sorc)z serva na ktorym mialem rookstayera, zycze maina wszystkim ; P

Hakuoh 08-10-2008 09:06

Wojownik Xiaolin został usunięty (czyt: delete po drugim banie), a Alucard zmainowany po sharowaniu kontem.

RookeR 08-10-2008 16:04

Pablo134

Pytasz gdzie się podziali rookstayerzy? Hmm... W związku z dość szybkim rozwojem programów takich jak: NG Bot, Tibia Auto, Tibia Helper itp. (Wiem reklame im robię, ale cóż =P) rookstayerzy wygineli jak dinozaury. Pozostali tylko prawdziwi, Ci "hardkorowi" expiący bez bota (jak oni tak mogą nie?) i UWAGA: raportujący botterów (szczyt szczytów normalnie). Pytanie gdzie oni są? Hmm... Szukać na powieszchni ich próżno... Zapewne chowają się gdzieś w zakamarkach unikając światła (i noobów)... Spotkać ich trudno, ale jak się postarasz może nawet wymienisz z takim osobnikiem kilka zdań... Reasumując moją wypowiedź (raczej kazanie =d) rookstayerów tu i uwdzie pełno, ale nie wszyscy grają "fair" (bez dopalaczy, you know what i meen).

Pozdrawiam =]

Mic_12 08-10-2008 19:55

Refugia

@Pablo134
Na Refugii zostałem ja. Reszta się wykruszyła, a mianowicie dostała "delete" za używanie botów (między innymi właśnie Wojownik Xiaolin).
Wierz mi rookgaard na każdym ze światów jest nadal pełen rookstayerów.

Pozdrawiam

Lemirel Terias

VLD 09-10-2008 09:24

Chcesz wiedziec ile rookstayerow gra na twoim servie, odwiedz
http://www.rookstat.com/rankmundos.php

To legalna, strona, poradnik o niej znajduje sie tu:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=141635

Pablo134 10-10-2008 12:03

No z jednej strony fajniej jest bo mniejsza konkurencja:) Ale z drugiej to trochę źle gdy nie można sprzedać przedmiotów addonowych.
Chciałem sprzedać np. bear paw i jakiś gościu się zgłosił, spytałem go o jego cene, a ten że 60gp. No jak ja kupowałem od 30 lvl+ to wołali po 500 za sztuke a tu 60:(

Jestemfajny 10-10-2008 19:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez <Rahim> (Post 2290060)
odpowiedz jest prosta, ostatnio w tibiauto zaczeli upychac trojany i nie mowie tu teraz o tym gownie co regularnie wyskakuje z powodu reklamy, pozdrawiam tak samo sir shinoda 68lv(obecnie sorc)z serva na ktorym mialem rookstayera, zycze maina wszystkim ; P

nie koniecznie dlatego mógł mieć hakeda :/ (omfg po co wszystko na boty zrzucacie) btw blackD rox
a co do tematu to myślę, ze to przez falę noobstayerow (poprostu uciekli)

R.R. 10-10-2008 20:51

Ostatnio dość częstym zjawiskiem jest mainowanie swoich postaci. :)

CycuRookslayer 10-10-2008 22:34

Hack nie musi być powiązany z używaniem niedozwolonego oprogramowania :).
Sam się o tym przekonałem :P. (Tak odwiedzałem to co nie potrzeba, ale nie sciągałem botów :D).

[edit]
@down

Oj tak, oj tak ... Kiedyś grałem z ludźmi z rl ale z virtuala na servie też fajnie się rozmawia ... pozdrawiam wszystkich z nebuli których dane mi było poznać :).

Barosz 10-10-2008 23:09

Wiem czemu giną?

Bo bez przyjaciół nie ma gry - nie ma z kim pogadać - niby to tak mało - ale to mobilizuje (walczysz kto lepszy lv kto lepszego trapa zrobi - kiedys byla to sama przyjemnosc a teraz dno)
Jak duzo osob jeszcze gralo to z przyjemnoscia lv wbijalem a teraz to logam sie raz na 1 msc ( na rooka)

Pozdro dla all rookstayerów polaków z Hiberny ;*
(oprócz Helladesa - u suck)

PS. Moj przyjaciel Death Shig wbił 100 lv ;] ;] - rox XDD

Prezydent_czuwa 11-10-2008 21:49

colin fletcher hacked? ;o gejlogger pewnie xd

Scross'Rooker 11-10-2008 21:54

Ze mną sharował alu a ja miałem Keyloggera. Efekt: Podwójny hack.

Rocket Slayer 11-10-2008 22:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Scross'Rooker (Post 2294178)
Ze mną sharował alu a ja miałem Keyloggera. Efekt: Podwójny hack.

Ilu Rookstayerów z 50lvl+ przez ciebie miało hacka?

@edit:
ale tak ogólnie, nie teraz

Scross'Rooker 12-10-2008 10:27

Dwóch, a co?
Mój i jego char.

Danonek 12-10-2008 20:50

ja na pacerze widzialem ze 3 zanim wyszedlem czyli okolo 5 h gry oczywiscie nie non stop ;p i niepowiem zeby to byly jakies male lvl:baby:

Owi3czka 12-10-2008 21:36

Ja moim nie gram od kiedy pojawiła się masa boterów, a przestali grać znajomi. Postanowiłam zobaczyć jak jest na mainie i się wkręciłam xD

Ace70ne 12-10-2008 22:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Prezydent_czuwa (Post 2294171)
colin fletcher hacked? ;o gejlogger pewnie xd

Odziwo jest na Rooku spowrotem...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:32.