![]() |
Refugia - Dziwne zabawianie z orshabaalem
|
Edit:
sorry |
Od razu widac, ze nooby z non pvp :)
|
olaboga. .........
|
Cytuj:
|
To jest pvp idioto idz sobie pobotuj na zulfie bd fajnie.
|
To jest ten, co kiedyś na nightmarach na afku padł?
|
Tak ten sam idiota :D
|
Buehehehe. Na jego 'cześć':
http://pl.youtube.com/watch?v=pH_mq07xHk4 @movie: (co by offtopa nie było) nie ma to jak być kozakiem i jako jeden z pierwszych panikować o loota. |
Omfg miazga ;s A ten Voldus i Waka powinni dostać normalnie antynobla ;]
w dodatku na tym filmiku nie widać deada orsha ;p Myślalem, że go nie ubiją ;d @down nie musiałem tam być, żeby widzieć jak latasz z tym orshem |
up@
W dupie byłeś i gówno widziałeś.... |
Cytuj:
|
wy je****e cioty... takie cwaniaczki? masz chociaz 50 lvl ze sie wypowiadasz na tematy ktore ciebie nigdy nie beda dotyczyc??
semilunaris jebany czeresniaku... nie bylem afk tylko odwalilo mi neta, normalna sprawa a reszta idiotow co maja tak komentowac..najlepiej nie klikajcie "Odpowiedz" bambusy... |
Ty za to masz 200 lvl, brawo !
Ileż to czasu zmarnowałeś na tibię. Zaraz pewnie powiesz, że mam 68 lvl i też masę czasu spędziłem nad tibią, ale ja wbiłem ten lvl, aby pobawic się na wojnie i nie mam zamiaru wbijac wyższych. |
Cytuj:
More blz more@!!!! Masz 200 Pixela i teraz kozak ? ziooo nie GORĄCZKUJ SIĘ OK? co do filmu RZAL & BUL |
Nie wiem w czym tu gorączkowanie. Jeżeli wypominacie komuś, że mógł paść na kicku. ^.- Albo za nie udana akcje z orsha~. To tylko gra ludzie się bawią, popełniają błędy.
Pozdrawiam Cery. |
Cytuj:
|
sram na wasza krytyke :)
a po 2 to jak piszecie... ze mam 200 lvl i kozacze to widac sa to objawy waszej zazdrosci ... ty up piszac ze masz 69 lvl i nie masz zamiaru wbijac wyzszego chociaz bardzo chcial bys miec wyzszy... mowisz tak bo wiesz ze wiekszego nie wbijesz...zal mi was :) |
Cytuj:
Żeby zrobić ci dobrze napiszę: i are bamboo boy and i death on nightmare. Już lepiej? PS. I to nie level świadczy o człowieku, a intelekt i kultura ;) Przeczytaj pierwsze zdanie swojego posta i wyciągnij wnioski. |
1 demon mms xD
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:00. |