![]() |
Peniusula Tomb -3 & -4 (film pokazowy) + mega loot
Film pokazujący co i gdzie znajduję się na Penisula Tombie -3 i -4 + super loocik :] ---> na biało vamp shield + bohy w 30 min :]
http://tibiacam.tv/cams.php?id=ny0eo85mdpgrirxm sorry zagapiłem się i filma nie dałem mój błąd |
Filmik boski 10/10
|
Cytuj:
|
Początek najlepszy ^^'
|
mnie się podobał moment lootniecią bohów
|
super film , a link..?
|
Mógłby ktoś rehostnąć?
Mysql znowu im padł >.> |
Heh, 30+ min trwania a kolesiowi 100+ k expa wskoczylo - czyz to nie jest piekne expowisko? ;>
|
expilem tak moim 60 msem ;-)
|
Dam rade tam expic 58 ms - i z czym stalagmite/gfb/czy może po prostu wand + exori? Będzie waste? (jeśli tak to ogromne?)
|
Cytuj:
@film Pamiętam jak tam expałem z gfb roxior |
To chyba nie pójde po 1 na filmiku gościo se wbiegał w full resp (3-4 vampy + mummie) ja mam 420 hp to 3 vampy i mummia to zgon :/
po 2 mam takiego farta ze expie od ~45 lvla na tar tomb -3 (vampy + 1 necro) i nigdy nie lootnołem vampki/boh/nooble axe/skull staffa itp :/ No ale może w końcu musi byc ten pierwszy raz ^^ |
Znajdź sobie blokera, to dasz rade.
Ja z blokerem expiłem tam na 33lvl~, lekko ponad 100k/h. Loot zależny od szczęścia ;3 Ukryty tekst:
|
14:07 Shadow Achilles oxide: »was watching saddam's execution on youtube the other day
14:07 Shadow Achilles oxide: »Makes me wonder 14:07 Shadow Achilles oxide: »is there nothing on the internet 14:07 Shadow Achilles oxide: »I won't masturbate to Jak to się mówi " Made my day ". Filmik dobry do poznania respów ale do oglądania to nużący. |
Wcale nie taki mega, ja na 1h na ancients ruins mialem lepszy.
|
WOW a ja 60 msem z 1 demca lootnolem mpa w 3 minuty około i co łyso?
|
Cytuj:
|
Nadal na peninsuli są grim reapery?
|
nieee skasowali je prawie od razu (no po paru dniach) po upie w którym je dodali ;]
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:25. |