![]() |
Problem z zarabianiem.
Witam! Jestem pall 44lvl. Dotąd cały czas expie ne cyklopach i zarabiam około 1k/h w samej kasie bo wiadomo, że z cyklopów loota nie ma dobrego. Doradzi ktoś gdzie na facc mógłbym expić i zarabiać trochę więcej? Bo wiem że na PACC to małpy, lizardy, zółwie, barby i tomby, a co na facc?
|
Dziwne, że 44 lvl nie wie gdzie expić. Allegro? Dobra mniejsza z tym. Ja bym radził dragi pod Mt Sternum. Przy okazji crypty, mumie i inne umarlaki.
|
na facc mumie i inne umralaki? Pozdro..
Ps. Polecam Poh |
Cytuj:
EDIT: Guardy, guardy, guardy!! :P Z nich czasem iron ore spadnie , kasa niezła itp:p |
Cytuj:
@Topic Ja ci polecam Dwarf Guardy. Odrobina szczęścia i masz 5k/h. Ja swoim 43 pallkiem zawsze wyciągam z lootbagiem na jednym wypadzie (ok. 1,5h) ~6-7k I manasów nie tracę :) |
Dzięki za pomoc. Zobaczę te tomby i guardy, ale pamiętam, że zawsze na tombach pod mt sterum było zawsze bardzo dużo ludzi. A gdzie są dragi pod mt sterum? Słyszałem że tam jest nawet GS. Czy to prawda?
|
Cytuj:
|
uzywaj lepszych skryptow.
@down, o rly? |
Cytuj:
@Sorry za offtop. |
No np. ja. W zyciu nie gralem z botem i wbilem 30lvl xD
|
Cytuj:
|
dupa, dupa.. tylko i wylacznie ORCLAND (teren okolo OFa).
exp 25~35k/h, kasy zalezy od szczescia.. przed chwila 50~ palkiem w 40 minut wh, i syfy+gp warte 3.5k, czyli 8.5k.. a tak normalnie to po 2~5k/h wychodzi z samych sword ringow, p armorow i halberdow i kasy |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:31. |