![]() |
Trening knightem na monku
Jak wiadomo kiedy trenujemy na monku potrzebne nam sa dodatkowo 4 potwory - 2 walące w nas i 2 w monka, aby zająć jego shielding spoty.
Na stronie pskonejott.com ostatnio przeczytałem coś takiego: Cytuj:
Moje pytanie brzmi: jakie potwory są odpowiednie do tego celu? |
Dwarfy....
|
chodzi o to ze jako 3 -> przelamujacy blok atak jest ZWYKLE atakiem ostatnim ale i najsilniejszym wiec mimo kolejnosci wyjdzie na to ze rot bije mocniej niz ty wiec nie potrenisz :) jakies raty wolfy spiderki tanie baaardzo slabe potworki,
mozesz rowniez pominac to i uzywac innej broni a pozniej nawet jak pominiesz i bedziesz uzywac najslabszej broni mozesz miec problemy ze skillowaniem bo za mocne hity beda siadac;) najefektywniejszy trening to trening na innym charze (najlepiej sorc/drut wtedy nie powinno byc problemow z leczeniem) np opcja mag + summmon atakuja ciebie a ty maga albo bijesz maga a ciebie 2 stworki ;) have a nice day |
@UP
Cytuj:
No właśnie trenuje na monku z użyciem wolfów i przez jakąś minutę nie mogę trafić tego monka, a przez następną trafiam co chwilę. Tak jakby przez jakiś czas moje ciosy szły na tarczę, a potem nie. Na pskonejott.com przeczytałem, że dobre do zajmowania shielding spotów monka są poison spidery i wild warriory. Co jeszcze? PS. Czy nie lepszym sposobem byłby taki trening, żeby monka nie atakował żaden potwór i wtedy musialbym poprostu zalozyc mocniejszą broń? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:11. |