![]() |
Nam Tibijczykom daleko do WoW'owców.
http://www.dual-boxing.com/forums/in...14611&pageNo=1
W skrócie od amatora WoW(styczność tylko w opisach tej gry na stronach) -to jest gościa hobby(?) -posiada 36 kont na serwerze globalnym wowa -wydał wiele na sprzęt i jego synchronizowanie, na abonament także -wymaxuje każdą z postaci(?) -chce zdobyć jedno z ważniejszych miast zupełnie sam -nie wiem, co więcej powiedzieć, zupłeny hardkor |
Co?.................
|
No właśnie oco chodzi???? :swe: ??
edit: chyba właśnie zrozumiałem. typ jest debilem i chce byc elo w wowie? |
Ta... razdwaczy
|
http://www.wykop.pl/ramka/101665/wor...esnie-kont-gry
Chodzi o to... ;d Hardcore, a kiedyś mnie maniakiem nazywali... |
Może i psychopata, ale kasę trzepie. Chyba że to z tygodniówki starszego.
|
-wymaxuje każdą z postaci(?)
Też tak mam i co? xd A w Tibię to się gra, żeby kartony przestawiać? Nie. Żeby no-life mogły sobie przedłużyć fiutka fajersłordem i sóper skilami :mag: |
Boże, ale jak można grać na tylu postaciach, myślę, że mu ktoś pomaga. OMG!
|
Cytuj:
Co do kolesia... brak mi słów. Nie powiem jednak, że jest chory, bo nie widzę w tym nic chorego. Jak ktoś znajdzie sobie ciekawe hobby "poza komputerem" to od razu się go chwali, w innym wypadku - piętnuje. Absurd. |
Mam shamana i jak widzę ze koleś musi robić wszystko 36x więcej to porostu to jakiś geniusz. Martwic się o hp... Tylko nie wiem jak on zrobi raid bez tanka...
|
No gość po prostu wierzy w to co robi... ; ) Jego "stanowisko" do gry wygląda imponująco. Ja osobiście nie byłbym w stanie ogarnąć tylu komputerów na raz.
|
Oto potomek Napoleona :o
Mi osobiście nie sprawiałoby przyjemności granie 36 postaciami na raz. |
Jak możecie nazywać go debilem? Dla mnie to fantastyczne. zbi*
* - zupełny brak ironii! |
O maj gat... Zgroza. Co gra robi z ludźmi. Dla mnie chce być "kul"..
|
dla mnie chce zrobic cos nietypowego co go wyrozni z milionow graczy.
|
Ta, ciekawe czy pisalibyście podobne posty, gdyby zamiast WoW'a na tych monitorach była Tibia:)
|
@up
Oczywiście, że tak. Może doszły by jeszcze posty wyzywające od używania MC, ale w WoW to jest legalne. |
o cholera, co on zrobil ze swoimi starymi, ze pozwalaja mu na to >O
|
Cytuj:
|
@up
bylby spam ze botter albo no lajf |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:26. |