![]() |
Dwa w jednym plus gratis.
|
Przegięcie... Cały czas pluję sobie w brodę, że nie było mi dane mieć takiej ekipy do huntów...
A ja kiedyś wyloociłem dwa dragon shieldy pod rząd i co |
mi sie wydaje, czy oni maja farta xD ? hehe
@xr3 2 dragon shieldy to tez fart nie przejmuj sie :D |
niezly fartuch ;d
|
Tak patrzę i myślę i proszę o podanie tych czitów!
|
Prosze was , czemu w tibi rary to sa takie pierdoly? Jakies kajdanki , latki czy misiek to bezuzyteczne smieci ktore sobie mozesz polozyc w domku , a cipsoft zamiast dac jakies mozliwosci zwiazane z rarami to dodaje nastepne cukiereczki tudziez misiaczki ...
@down Co tutaj ma wyobraznia do tego ? Wolalbys unikatowa rozdzke zadajaca obrazenia z unikatowanego zywiolu czy kajdanki ? @down Czyli taka rozdzka by nie byla rarem ? hmm ciekawe. |
@up
Zero wyobrazni.. Nawet bym sie nie zastanawial i bral kajdanki :D:D to jest item jakich jest bardzo malo na tibii do kolekcjonowania widziales domek Master Dysana? Same rary :D o niektorych nawet nie wiedzialem ze takie sa :o sam kiedys zbieralem ladne rzeczy np szafiry, rubiny etc bo ladnie wygladaja i jest troche zabawy a jakby zrobili tak jak Ty bys chcial to juz wogole by ta gra stracila na wartosci @up Ale po co szesciedziesiat roznych rozdzek? Sa te ktore sa i w zupelnosci wystarcza a co rozdzka ma dawac hity po 200? 300? to bez sensu bo takie combo od 150msa by bylo prawie 1k. W porownaniu ze stara tibia to i tak naprawde mnustwo nowych rzeczy jest. Kiedys master sorc expil z dragon hammerem na dwarfach. A teraz 33 lvl i juz na guardy bez summonow mozna isc. A takie rare itemy sa zeby urozmaicic ta gre no ale jak ktos tylko expi zeby miec wysoki lvl zeby pozniej kogos zabic i miec z tego radoche to juz nie moj problem. @topic farciarze :p |
Cytuj:
@topic Pierwszy raz widze takiego farta....:) |
:o:ofajnieB)
|
Cytuj:
Tak, wiem że Gandalf posługiwał się tym swoim Wandem, a potem wyciągał miecz i równie mocno z niego ciepał. Jeśli miało by być coś takiego w Tibii, to musiała by to być osobna profesja. |
o.o... Loot na 3kk +++
|
No to juz sie nazywa fart jakich malo...
|
Cytuj:
|
no filmik nieprzeciety ;] pogratulowac szczscia ;)
|
@Rar
Czy ja mowie , ze to ma byc wand co wali za milion ? Cos typu woi ale wiecej potworow wrazliwych na dany zywiol @Ten koles pod tym panem co sie ze mna kloci Podaj mi chociaz jednego itema ktory spada z bossa i nie bylo wiadomo do czego sluzy a obecenie sie tego uzywa . Nie mow tylko soul stone , dragon claw i nose ring bo ich zastosowanie znaleziono chwile po test servie ; ). Lepiej lootnac 53 atk axe czy kajdanki ? |
Cytuj:
|
Cytuj:
Jeżeli uważasz, że to pierwsze, to nie będe miał dobrego zdania o Tobie Cytuj:
|
Lol pamiętam, jak zaczynałem grać na refugi, to ten cipek miał 20 lvl ^^.
Gz dla niego, zawsze miał farta |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:05. |