Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   RPG (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=26)
-   -   Lunia - Mangowy MMORPG (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=195073)

Hazuma 14-10-2008 00:07

Lunia - Mangowy MMORPG

http://lunia.ijji.com/

Opisywać nie będę bo wszystko jest na home page ludzie lubiący mangę i anime zapewne to sobie sprawdza pzdr

Zeby nie było gra jest darmowa a twórca jej jest ta sama firma co stworzyła gunz the duel

a właśnie jeśli jakiś modek to ogląda niech zmieni nazwę tematu na Lunia - Mangowy Mmorpg ponieważ jest to gra online w stylu lineage 2 itp itd z góry thanks

Teraz mały spisik postaci naszych drogich użytkowników
--------------------------------------------------------------------
Hazuma

Etrin - Healer - 34 lvl - 8 pvp lvl (stara postać)
Tamoko - Thief - 12 lvl - 4 pvp lvl (obecna)
Rayza

Deidd - Wizard - 23 lvl - 2 pvp lvl
Neliell - Thief - 13 lvl - 1 pvp lvl
Grocix

Noraarendt - Healer - 28 lvl - 5 pvp lvl
Juzefek

Mhroq - Thief - 2 lvl - 1 pvp lvl
Ferines

FerinesPl/Ferines - Tymczasowo brak info
Xantro

Kerniana - Thief - 11 lvl - brak info
Virusmaxi

Soul1337 - Knight - 9lvl - brak info
Nari

Brak info
Tompior

Tompior - Sieg - brak info
Reserved

Nowe info o postaciach pisać do każdej niedzieli godz max 20 00 bo wtedy będę uzupełniał dane odnośnie naszych postaci.

DziubaS 14-10-2008 11:28

Nie nie, coś ci się pomyliło: p bo mi to nie przypomina L2..
Nie wiem nie oceniam bo nie grałem ale po screenach ciekawie nie wygląda.

..::QRAS::.. 14-10-2008 11:48

po scignieciu instalki avg wykrywa trojana ;p ale to zaden problem ;]

Hazuma 14-10-2008 12:48

Hyhy mi tez wykrywa trj. no ale wola gry jest silniejsza no i nie zawiodłem sie w sumie co do dziubasa . gra graficznie nie jest podobna chodziło mi jedynie o system skili questow itp itd. z reszta dopóki nie pograsz to sie nie przekonasz.

DziubaS 14-10-2008 12:54

No dobra, a może jakieś jeszcze informacje?

Bo po screenach naprawdę nie jest ciekawe, może jakiś filmik zaraz obejrzę, a może to nie mój Gust: p Hehe powiedź coś więcej, Godna uwagi?

Hazuma 14-10-2008 16:35

Jak już mówiłem nie będę sie rozpiysywal ponieważ wszystko jest na stronce od profesji po kombosy jakie trzeba naciskać żeby zadać dany atak . Pelno poradników jak expic pekowac itp wiec marsz na ijji home page ;p

Ps filmik też tam jest

Grocix 14-10-2008 18:21

O jaa xD Jutro podlacze nowy dysk to sciagne!

Rayza 14-10-2008 20:46

zarejestrowany ^^ teraz tylko link aktywacyjny i gram

Hazuma 14-10-2008 22:07

O widzę chłopaki z m i a ;p obrazu podajcie nicki to sie zrobi jakiś alliance ;p

Rayza 14-10-2008 22:25

@edit - 19:50
wohoo, wracam po 2h grania mając 10lv wizarda xD

Tompior 16-10-2008 20:05

Sciagnalem - zagralem.
Ogolnie, fajne ;) Mam 10lvl warriora (Sieg?). Nick taki jak na forum.
Podoba mi sie system walki - wszystko sie robi klawiatura, a nie jak w wiekszosci mmorpg - target kliknieciem myszki a potem tylko 1,2,1,2,1,2 ;P

Hazuma 17-10-2008 16:32

Siema Tomp~ a wiec jeśli gdzieś utkwisz pisz mi ładnie to ci pomogę bo mój Healer Dainn ?? ;p zaczęła robić sie całkiem całkiem

DziubaS 17-10-2008 17:14

Chyba też zacznę grać, od dłuższego czasu nie mam w co grać..
Czy ta gra może wciągnąć na dłużej? Wszystkie postacie wyglądaj tak samo, czy masz dużo rodzai Zbroi, Broni.. Dawno już nie grałem w coś co mnie wciągnęło na dłużej..

Suhayl 17-10-2008 19:52

Ściąga się, za jakieś 2h będzie ^_^

Hazuma 17-10-2008 20:31

A wiec dziubasku tak gra wciąga i to nawet powiem bardzo (jeśli jesteś fanem anime to jeszcze bardziej) w 1 dzień lunia zniechęciła mnie do siebie jak zobaczyłem pro pvp wymiatacza który mnie pocisnol i to strasznie lecz po jakiś 3 h treningu na takim pseudo worku nauczyłem sie sporo kombosow i typków z mojego przedziału lvlkowego jadę niemiłosiernie. Zbroi jest full i oczywiście po założeniu ich wyglądają przecudownie. postacie nie sa do siebie podobne ponieważ rozróżniają sie na knighta , healera , wizarda i thiefa (thief w dobrych recach 1 na 1 nie ma dla siebie równego) + 2 bądź 3 dodatkowe chary po wyplenieniu paru arcy ciekawych misji głównymi postaciami. żeby nie było expienie nie wygląda normalnie jak to było w każdym innym mmorpg ( tu combosy ustanawiasz za pomoca literek klawiatury dla przykladu a-normalny atack , s - podbicie przeciwnika w gore , spacja - atak lezacego , -> - > tak zwany dash czyli przyspieszenie w dana stronę itp itd. A pvp to inna bajka masz do tego specjalne roomy gdzie zbieraja sie gracze i ustanawiaja jaki rodzaj rozrywki to bedzie czy 1 vs 1 czy 2 vs 2 itp itd deathmache rodem z quake itp itd wiec myślę ze warto probować ponieważ troszkę sie naprodkuowalem. pozdro ;p

Suhayl 18-10-2008 14:48

Tak swoją drogą, to można by było jakiś DM'ik urządzić, mój nick SuhaylPL. Jak na razie grałem półtora h, nabiłem 9 level Knight(Siege). A potem padałem na bossach, bo w stejdżu 1-4 dołączyła do mnei na dwie plasze jakaś dziewczyna, przez co byłem do tyłu z lvl'ami do bossów.

sphinx123 18-10-2008 16:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Suhayl (Post 2301728)
Tak swoją drogą, to można by było jakiś DM'ik urządzić, mój nick SuhaylPL. Jak na razie grałem półtora h, nabiłem 9 level Knight(Siege). A potem padałem na bossach, bo w stejdżu 1-4 dołączyła do mnei na dwie plasze jakaś dziewczyna, przez co byłem do tyłu z lvl'ami do bossów.

Po co to "PL" ? ...

Grocix 19-10-2008 11:11

Dobra, przenosimy sie do tego tematu. Hazu, jaki masz nick?
Swoja droga, korzysta ktos z tych combosow co sa podane na stronie?:D

Rayza 19-10-2008 13:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sphinx123 (Post 2301850)
Po co to "PL" ? ...

suhayl mógł byc zajety

Rothes 19-10-2008 13:49

Cytuj:

a właśnie jeśli jakiś modek to ogląda niech zmieni nazwę tematu na Lunia - Mangowy Mmorpg ponieważ jest to gra online w stylu lineage 2 itp itd z góry thanks
Zrobione.

Pierwsze co mi przyszło na myśl po chwili gry - Survival Project. Jednak szybko doszedłem do wniosku, że do SP to tej grze jeszcze daleko. Gra jedynie w teorii jest fajna, bo pełno w niej ciekawych pomysłów i rozwiązań (swoją drogą łatwo można zauważyć wiele drobnych podobieństw do WoWa), jednak ich realizacja pozostawia wiele do życzenia.

Serwery cholernie niestabilne, wczoraj w nocy co kilka minut mnie DC'owało, dzisiaj z rana ogromne lagi - grać się nie da. A zachowanie launchera tej strony ijji.com można porównać do jakiegoś malware... na chama przy każdym uruchomieniu dodaje swój skrót na pulpicie, uruchamia jakiś program P2P do pobierania aktualizacji do gry od innych graczy. Co więcej ów program jest pełen błędów - niektórym się podobno wysypuje, dla innych po skończeniu gry pozostaje włączony z 100% użyciem CPU i nie idzie go wyłączyć w żaden sposób bez ponownego uruchomienia komputera. Tak też i było w moim przypadku - musiałem za każdym razem specjalnie Process Explorerem go suspendować.

Więcej raczej już w to nie zagram.

31 lvl Wizard, 11 lvl PvP

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:59.