![]() |
ADHD once again? Tym razem z Xantery
Nagranie z teamspeaka sprzed okolo 2 lat, Maurick nie mogl sie zalogowac do tibii, a my nie moglismy sie powstrzymac, zeby mu wkrecic hacka.. ;) Na poczatku zaczyna sie tym, jak nawala klawiatura w biurko.. :P Film nie robiony przeze mnie, moje tylko nagranie.. XD
http://www.youtube.com/watch?v=L-WzPUOu058 Kolo 6:50 minuty rox.. Nie ma to jak pomocni koledzy.. XD |
W miare ciekawe, ale Averiosa nie pokonacie.
|
Cytuj:
|
Nie ma nawet startu do Averiosa... Imho Rzal.
|
Bawi mnie bardziej treść pierwszego posta niż film, wybacz ale to jest żałosne, tak samo jak ten Averios, który bawi tylko 12-latków, co śmieją się po przeczytaniu paru postów na forum :-/.
|
@Up
Ty jesteś żałosny. Aż tak czujesz się dorosły?? Tak bardzo usatysfakcjonował cię ten post?? Nieee, nie rozumiem takich ludzi. Skąd wiesz co może się podobac 20 latkom, 40 latkom a co 12 latkom? Dla mnie Averios jest mega smieszny, a nie mam 12 lat ^^ @Topic Beznadziejne to nagranie. Banda debili się smieje, każdy się nawzajem przekrzykuje, nic nie słychac co kto mówi, te teksty i zdjęcia beznadziejne. |
Pomyśleć że on ma :
Name: Maurick Sex: female Profession: Elite Knight Level: 191 |
I pomyślcie, że to frajer, który sprzedał własnych kumpli dla bandy jakichś brazoli, żeby nie miec hunta.
|
Cytuj:
W ogóle, co to ma być, jakieś powalone polaczkowate "więzy krwi"? Mam się bratać z chu**mi co nawet jednego słowa nie potrafią (w swoim własnym języku!) sklecić poprawnie?? |
Cytuj:
|
@Up
no to debile xD Co tam honor, tylko lvl się liczy no nie? Przyjaciół/kumpli z osiedla mozna wydac.. |
Ja bym nawet nie zrozumiał, jakby sprzedał dobrego ziomka poznanego przez Tibię, a co dopiero z osiedla.. Frajer jakich mało nic więcej, któryś tam @up "przynajmniej umie sobie radzić na serverze", haha, czyli server jest ważniejszy od ziomków z osiedla? Żal mi cię.. Pewnie jesteś tak samo sprzedajną szmatą jak on..
|
@UP
Wykasuj ten avatar, pls? @topic Ja kiedyś grałem na Xanterze i znam parę nicków =P |
http://patrz.pl/mp3/tibia-placz
Averios rooox :DB) |
Averios to debil -.- ale smieszny debil xDD, (up?) to nie ADHD to jest uzaleznienie.
|
Cytuj:
Ale masz drugie życie.. to jest tylko gra KURWA, tibia to moje życie -- Ale polewa z niego :D |
Cytuj:
|
Gość jak i filmik jest poprostu żalosny. Bo ta gra to nie tylko wbijanie lvl. Co z tego że bedziesz mieć 200lvl jak niebedziesz mial zadnych kumpli. Zal mi takich ludzi którzy wydają swoich kumpli tylko dlatego że ma hunta. Ja już bym wolała odejść z serva....przykro i tyle
|
Dajcie sobie już spokój z tym ADHD :/
nudne to już... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:26. |