![]() |
Pytanie do użytkowników
Mam taki pomysł, a mianowicie...
Zauważyliście, że w temacie pt. Gdzie mam Expic??? Porady dla niezdecydowanych" jest coraz więcej postów bez odpowiedzi... Może by taki temat jeszcze jeden założyc, a tamten zamknąć?? Tam jest Ogromy Bałagan !!! Jest tam już około 500+ stron więc żeby znaleść odpowiedz w tym temacie trzeba szykac bardzo długo... CO WY NA TO ?? Założyć nowy temat ?? Tak:dlaczego... Nie:dlaczego... Mam nadzieje że kilkoro użytkowników odpowie... Dzięki :) |
nie s*******aj
|
Mogło by być :P
|
No jestem Za.
Bo jest taki bałagan że hej. xD |
@) Mati11222222222
Nie... Zobaczę co będzie jak sie 10 POWAŻNYCH użytkowników wypowie... No jak na razie mam 1 na + No Mati11222222222 ciebie nie liczę bo jak widzę po twoim zachowaniu niezbyt dobrze nastawiony do innych ludzi ;( OK 2 na + |
Powinno być tak:
User1: <pytanie> User2 <odpowiedź> <ew. pytanie> Jeśli user 2 nie zada pytania, cóż - kto pierwszy, ten lepszy. A za posty typu: UserX: <opowiedź na poprzedni post> <pytanie> UserY (ofc jeśli jest widoczna różnica czasowa pomiędzy postami) <pytanie> <-- nie odpowiadając userowi X, dostaje warna. Za drugim razem ban. Wiem, ostro, ale był by porządek. A jak ktoś sekunde później napisze posta po kimś - najlepiej by go zedytował ;] Ogólnie jestem na TAK Btw można stworzyć podforum typu "gdzie expić?" i tam będą tematy typu: 20 rp, 50 ek (i tak profki co 10 lvli :P) byłby dużo większy porządek. Ew. jeszcze do nazwy tematu dodać słabe/dobre skille. I tam nie będzie pytań, tylko sugestie gdzie/jak expić :P jak zawsze namieszałem, ale może ktoś zrozumie. |
tak trudno uzyć opcji szukaj? poza tym co to da skoro po jakims czasie w nastepnym temacie zrobi sie taki sam balagan.. i co? co jakis czas kolejny temat? nie ma sensu
|
@2up w 100% popieram wtedy by był porządek i nie trzeba by było zakładać nowego tematu.
|
jestem przeciw, po czasie tez by byl taki burdel.
|
Dokladnie, non sens. odpowiadaj w tamtym temacie to bedzie porządek i dawaj rady innym. zrobienie nowego tematu nic nie da.
Podziękował. |
@) Hawusss
Bardzo Dobry Pomysł !!! Popieram cię w 100 % !!! :) Teraz czekać jak jakiś moderator ten pomysł zrealizuje xD |
Przecież tam pytania zadawane są na bieżąco, jeżeli czegoś potrzebujesz to się pytasz... Twój pomysł - bez sensu.
|
ale odpowiedz jest jedna na 5 ??
|
A co to zmieni? Skoro teraz tam jest burdel, to potem też będzie. A tak to np można użyć szukajki w tym temacie i na pewno znajdzie się coś dla siebie.
A zresztą, jak wspomniałeś nikt tam nie odpowiada. To może rusz trochę głową i poczytaj poradniki, testuj różne expowiska, ewentualnie możesz spytać na game-chacie w grze... |
Cytuj:
a najlepiej niech kazdy expi gdzie mu pasuje a nie tam gdzie ktos mu kaze!! :D |
Nie sra*< 10 zonguw>
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:33. |