![]() |
troche mi sie pomilila kolejnosc miedzy 6 a 7
|
|
Jak nic prowokacja,
Za nazwę będzie kasacja, To oczywista sprawa, Zanim jednak mody wtargną, Szykuje się zabawa. |
Pszczoła@
A rym do "wtargnął"? Wiem, że się czepiam. Topic@ Twój pierwszy fake? I oby ostatni. Repotred, bluzged* i co się jeszcze da. Krzywo, denna fabuła, tragiczne wykonanie. I przeoczenie tematu "Nasze pierwsze fake'i". Jest przyklejony. Szkoda że zakazali KP**** i nie mogę dokończyć bo to by się skończyło warnem. Autor@ Po kiego cytujesz swój pierwszy post? * zbluzgany Down@ Jest jeszcze regulamin. Też w tym dziale. Masz hiperłącze. Złamałeś go chociażby w
Dali temat do rozmowy o fake, to może dadzą temat do robienia fake z wykonaniem z najgorszych koszmarów. Popieram. :D |
sory nie wiedzialem ze jest taki temat http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=28582 wiec bardzo przepraszam
|
Ej, jak jest temat ,, Nasze pierwsze fake” i ,,Niedokończone fake’i" to można założyć też ,,Nasze Prowokacje” xD Bo ich tez sporo jest na forum x*
|
Trzymajcie mnie ku*wa trzymajcie...
Cytuj:
Temat raportowany i do kasacji (użytkownika tez mógłby)... @Fake Cytuj:
|
Jeszcze nie widziałem fake'a który by się zaczynał i kończył w 1 parcie :D
@Down Bo jestem tu krótko ;< |
To naprawde malo widziales Mikes ; )
|
Jeszcze tacy są na forum...
Raport tematu i tyle... |
Dobry fake naprawde jesli to ty robiles to jestes koles, nikt tak na forum nie umie, kurde boczęk, wez mnie tak nałucz plaxior, 10/10
jestem moderatorem i przykleje ten temat i wramke se wezme w domu sory za ort ale pisalem szybko to zwrażenia :O:O:O8o |
Cytuj:
|
@up
hahahahahhahahahhahahahahahahhaha a skont nie wiesh ze on nei ejst modem a to nei jest uper fake? kfestja gustu ;] |
@ You Ying moim zdaniem to była ironia wiesz?:)
|
@UP
No przecież, a on to pomyślał że na poważne...=/ Cytuj:
Cytuj:
Musisz się wyzywac na "nowych"? Bo jeżeli tak to żal. Cytuj:
Cytuj:
@Mikes1 Dawaj ... potyraj go troche łyżką :0 |
@Up
właśnie ten co spad. Jakby był modem to by pisało: MODERATOR FORUM. A pisze? Nie. Nowy jesteś, i próbujesz być jakimś pro evo kul super gościem, który wszystko wie. A jeżeli powiesz, że ja jestem nowy, to miałem jeszcze inne konto, ale jakoś mi tamten nick nie pasował. A właśnie - temat chyba raczej do kasacji... @Down Bo mam dzisiaj zły dzień, jedynka z polaka, i dostałem od takiej jednej dziewczyny kopniaka celnego w jaja (poważnie) i musze się na kimś wyżyć, a nowych to nie lubiee... i zawsze byłem pedantem (chodzi mi o jakiś porządek na forum), normalnie to bym się wyżył na lewickiej za jedynkę, ale dostał bym drugą :D |
@up
Ja pie**** wszystkim wytykasz, że są nowi a ty to niby taki zaawansowany? No dobra może miałeś wcześniej konto ale co z tego? Dla mnie i tak zachowujesz się jak newbie. Powiedzieli Ci, że to co napisał n0 name to była ironia a ty nadał swoje.. Ironia to na chłopski rozum kpina... I pisze się "spadł" a nie "spad" i na psy się raczej schodzi a nie spada... Dobrze by było gdyby modek skasował ten temat albo chociaż zamknął bo spam się robi. (tak wiem, że ja też spamuje...) |
można tu zamieszczać swoje fake?
@down czyli tu bo to jest FAK'E -.- czy gdzie? |
Nie w tym temacie. Najpierw w temacie: NASZE PIERWSZE FAKE, a potem, jak zdecydujesz zrobić fakestory, czyli takie dłuższe, to daj osobny temat. Dziękuje na przeczytanie tego czego napisałem. Humor mi powraca :p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:50. |