![]() |
Od którego lvl na DL'e - bez utamy?
A więc mam 63 lvl ms'a (460 hp) i zastanawiam się czy dam rade na dl'ach expic bez utamki ? Mam Magma Seta + mms więc hity od ognia jak i od łapy będą trochę mniejsze ;] - zamieżam expic sposobem up/down , ale jak wiadomo zdaża się czasami lag albo coś więc nie wiem i pytam się was.
Pozdro |
bez utamki mowy nie ma combo od niego jest mocne
kuzyn oberwał nieco ponad 520 hp z łapy wave i balla + 20 od ognia to jego przykład ludzie mówią że bije po 600 nawet magma set sie przyda napewno - załóż jeszcze naszyjnik i może wytrzymasz ale nie ryzykował bym |
dasz rade jesli:
po 1 od dla bedziesz uciekal po 2 nie bedziesz uciekal na w prost po 3 bedziesz posialad magma set |
:)
To zalezy tez gdzie chcesz je bic ;):evul:
|
double... srry
|
Już możesz jak ogarniasz ;]
|
Czy pokonam na xx levelu tego potwora? Temat także do takich pytań jak Twoje.
|
Powiem tyle.... ja moim ed'em od 55 lvl bije bez utamy, bez magma setu, i to jeszcze z tym spellbookiem co ma 22 defa XD poprostu stoje ukosem lecze sie po hicie 40+ czasem mnie do reda pojedzie to exure gran machne i to tyle...
najlepiej to idz na veno d lair tam gdzie dl na wiezy i sprobuj. ustaw go tak miedzy shodami zeby stal na ukos do ciebie i tylko e frigo i exura/exura gran na poczatku mozesz tylko z sprobowac i leczyc sie tylko exura gran... liczy sie refleks i umiejetnosci.. dodam ze na 60 lvl bilem hydre bez utamki, frost draga i gsa takze z dlem niewidze problemu (radze uwazac na te nowe wyrmy no i bez utamy bic je tylko pojedynczo a z reszta... sam zobaczysz XD) Powodzenia życze ! :) |
potwierdzam, walnie czasem 550~600 : )
dasz rade jesli bedziesz mial fuksa. |
dasz rade lekko.
Ja bilem pojedyncze dle na 35 ed < m lvl~50 [stary uhmaker] > bez zadnej czesci z magma setu stajac przy dlu... dasz rade na 100% |
Cytuj:
|
Po co up/down? Wbrew pozorom możesz tak więcej oberwać niż stojąc na ukos. Najlepiej uciekaj bijąc z frigo albo stój na ukos jak nie ma gdzie uciekać. Magma set ładnie redukuje obrażenia od ognia i na pewno sie przyda; d Nie licz tylko na to, że na tym lvlu będziesz miał profit expiąc solo na dlach.
Pozdrawiam |
a ja dam rade swoim 62 knightem? dsm bohy g legi demonka rh i mystic blade skile 75/74
|
@up
Ofc że dasz rade :) Pozdro :PP |
Mój kolega ma 51 ed, expi na nich bez up/down i bez utamy i jeszcze nie padł.. użytkownicy wypowiadający się nade mną gówno wiedzą./.
|
I co mu potem, że expi up/down?
Wpadnie do góry, zmanasować się a tu proszę, niespodzianka, dle się uleczył. I klep od nowa \o/ |
Wczoraj udało mi sie dostac 500+ od dla i padlem ;(;( 76ed
Wiec uważaj caly czas exura a drugi palec na exura gran/vita ;) |
jak na jednego to i 50 wystarczy
|
Ja myślę że 60 lvl i możesz spokojnie expić na pojedyńczym respie
|
Idziesz na fibula quest, tam masz pojedyncze dle i dragi. Exp swietny, loot tez ;). Uciekasz na skos i walisz z frigo i tyle.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:23. |