![]() |
Skillowanie :)
Mam do was pytanie. Czy opłaca się skillować Knightem? Kolega mi mówił że nabił tylko 40/40 i zaczął expić. Na 80lvl miał skille 77/74. Więc się zastanawiam czy marnować na to czas. Drugi Qmpel skillował do 65/65 i na 80 lvl miał 80/79. Dużej różnicy niema a czas sie marnuje...
Proszę o odpowiedź. |
Lepiej nabić te 65/65 na niższym lvlu, bo jeszcze możesz na małych potworkach trenić, te 3 skile różnicy to zawsze coś...
|
wbij minimum 50/50 i idz expic.
Jesli masz czas to mozesz wbic 60/60 i olac calkowicie, ewentualnie na wyzszym lvl troche podbic do 80+ |
Do 50 jeszcze można ale później to jest mozolne...
|
Odpowiedź jest prosta - zostań palkiem ;>
@Edit: Ja miałem 38 knighta. Zrobiłem sobie palka i kupiłem bp small stonesów za 35k ^^ Zamierzam wyskillować 80 i dopiero expić ;D |
To prawda ze palkiem sie szybciej skilluje:D Ale to rodzi drugie to samo pytanie czy wogóle opłaca sie skilować? Mnie sie wydaje że nie, tylko do 40/40 a pall 50/50. W różnych poradnikach piszą skiluj do 75/75 i bedzie dobrze... omg
|
Zapytaj w przyklejonych tematach, zrób najlepiej tak, jak uważasz, bo nikt z forum nie będzie grać Twoją postacią tylko Ty...
|
Ta, albo graj sorcem lub drutem, a mlvl tez nie skilluj bo po co ? <ironia>
|
Cytuj:
|
odpowiedź : zostań sorcem :D
|
Cytuj:
|
Bp ss i chcesz do 80 skilla dojechac ? Do max 70 Ci wystarczy tych kamieni.
|
ja na bp ss wbilem 73/60 :D
A co do tematu ja też miałem kina i na początek wyskillowałem do 53/52, a na 60 lvlu skille 76/74 były. |
Tutaj niechodzi o skille na h lvlu.
Tu chodzi o to jak do tego h lvla dojdziesz.. Im wieksze skille bedziesz mial na low lvlu, tym wygodzniej ci sie bedzie wysoki lvl wbijalo.. Ja np. grajac pallem, wolalem hicic w potworki po 100+ a nie klepac je minute... Dlatego skillowanie jest wazne.. Chce ci sie expic godzinami?? nie skilluj, proste. |
Na pewno się opłaca, ale pomyśl czy warto? :confused:
|
To wszystko zależy od indywidualnego stylu gry. Ja grając pallkiem na 20lvl wbiłem 75 dista, a później dobiłem do 80. Podobnie jest z knightem którego stworzyłem niedawno 12lvl - 64/65. Ja lubię mieć wysokie skille, co nie znaczy, że ty też musisz. Graj tak by sprawiało Ci to jak największą frajdę, bo o to przecież chyba w tym wszystkim chodzi, nie?
To powiedziałem ja - Smerf Rolnik. |
Ja nigdy nie skilowałem i na 69 lvlu mam 72/69
|
to gratz skilli... dawales rady soldierom ?
|
Cytuj:
odp. oplaca sie skilowac na low lvl- |
Re:
Jeśli mówimy o opłacalnym skillowaniu to tylko na bocie. Trenowanie samemu, siedząc przy komputerze nawet przy skillach 45/45 potrafi ostro zdenerwować, gdyż 40 min / 1h na jednego skilla to tak czy siak za dużo. Tak więc, polecam jakieś dobre bocisko, postaw parę razy / parenaście razy bota na noc na monkach znajomego albo na rotach z full def z najsłabszą bronią niech se biega i hej ho.
Czy to niemoralne? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:43. |