![]() |
Pomyliłem sie i wysłałem VAMP shielda do edron, da sie odzyskać?
Siema!
Mój qmpel nie ma pacca a ja mu wysłałem na edron zamiast do venore vampire shielda za ktorego mi wysłał kase (poleciałem do carlin żeby mu kupić) i czy da sie jakoś odzyskać? Myślicie że GM jakby był online to pomoże? :/ |
Jest jedna rada. KUP PACCA !!!
No i widzisz inni ci to samo powiedzieli wiec mnie nie obrazaj. Niewiem jak mozna edron napisac zamiast venore, kazzo, thais, carlin, ab'dendriel ?? A wiec samemu sobie zadaj pytanie ,, czy jestem inteligentny ". Na przyszlosc poczekaj na inne posty. |
Nosz ****... wiedzialem ze zaraz jakis idiot opdowie w taki sposob... -.- Wydaje mi sie ze raczej nic nie da sie zrobic(po z kupnem pacca jak nasz super inteligenty kolega wyzej powiedzial) a GM tez nic na to nie poradzi bo wydaje mi sie ze nie ma on mozliwosc przegladania depo innego gracza...
|
Żeby odebrac parcela kumpel musi miec pacca .
|
kurde ludzie to są pomysłowi... (chodzi mi o 1 post)
pozatym nie chodzi o mnie tylko o qmpla bo ja mam pacc:P (dlatego mu popłynąłem do carlin kupić to) ale że wcześniej dużo paczek do siebie do edron wysyłałem pewnie z przywyczajenia napisałem i jemu edron... wrrr mega mam nerwy po 54k piechotą nie chodzi... :/ |
Możesz prubować pogadać z GMem, może coś mu się uda, ale wątpie, GMowie często olewają FACCów a nawet PACCów. Ale sprubować nigdy niezaszkodzi.
|
Gm mają ważniejsze rzeczy do roboty, niż naprawiać pomyłki innych ludzi.
Masz dwa wyjśćia:Kupić pacca koledze(na minimalną długość-czyli za najniższą cenę), albo zwrócić mu kasę z shilda i dorzućić coś ekstra(Powiedzmy 10%-za straty morlane) Jest też minimalna szansa ze cofną server do czasu zanim wysłałeś vampShield na Edron......ale na to bym nie liczył. RE: Down :D pomyliło mi się. Miało być"Na minimalną długość-czyli za najniższą cenę"I nie wiem dlaczego wstawiłem miesiąc. |
Cytuj:
|
ehh.... czemu nikt z was nie wpadl na pomysl zeby jego koles pofatygowal sie troche i tam poszedl :> (NO chyba ze sie nie da :P bo nie kojaze Edon (czy jak to tam :P ) (nie jestem n00bem X( ale niewiem gdzie to 8o ) jak sie nie da no to masz problem ..
:P |
@Koszyczek CZYTAJ POPRZEDNIE POSTY
gdyby jego kolega mogl tam po prostu pojsc to chyba by nie zakladal tego teamtu? Edron wyspa Tylko dla pacc jego kupmel nie moze sie tam zwyczajnie przejsc Jeśli wyslesz wiadmosc za pomoca ctrl r to chyba sie odpowidzi nie doczekasz, jesli zlapiesz go w trakcie gry raczej ci nie pomoze bo powie ze byloby to nieuczciwe w stosunku do innych graczy... |
@Dezerter De'War
Thx za info SOrrka ze zakladam nowego posta |
Cytuj:
|
hehe o 2 mi chodziło ;] no bo radzenie mi żebym kupił pacca to słab pocieszenie (nie wspominając tego że ja go mam:P)
no faktycznie na ctrl+R pisałem już kilka razy i GM sie nigdy nie odezwał ;] pozatym u mnie na serwerze GM bywa tak żadko że prawie wogóle... raz go widziałem za całe moje życie tutaj (55lvl). No cóż jakoś sobie poradze, spłace qmplowi (ziom z rl więc sie dogadamy:P) ale jednak szkoda mi troche kasy wyżuconej w błoto... |
nie peniaj Vijeg siedzisz na tych guardach to mu szybko odrobisz ;] za 54 k na pacerze kupic to troszku szkoda mozna i za 50 ;p a wracajac do postu to jedyna szansa to taka zeby on pojawil sie na edron.Jakis czas temu kolo z Pacery(chilnavia) konczyl z Tibia i wyslal wszystko do Edron zeby go nie kusilo(nie mial pacca a sprzecik mial soczysty demon shield itp) ;p
|
jakich guardach :P pacca kupiłem to biegam po cyclopolis =) mam wypasiony loot z fire elementali :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:31. |