![]() |
Paladyn czy Sork
Mam dylemat ;/
Mam 50 sorka i 60 paladyna ze skilami 84/70 co mi poradzicie, którą postacią grać (obydwie mi pasują, ale chciałem się jedną wybić, pacca będe mieć w maju) |
jaki mlvl ma sorc? i na jakim to świecie?
|
Jeżeli pacc dopiero w maju to weź paladyna...posilluj ile możesz, poexp do 80,
zbierz kaskę na blessy, czary dla pacc no i na assassinki (eq liczę że masz bardzo dobre). Zbierz kaskę i kup itemy do assassin outfit |
Cytuj:
mlvl stosunkowo niski 45+ (dokładnie nie pamiętam) Cytuj:
|
@up
Jak pacc ma być w maju to lepiej poskillać jeszcze trochę na facc tak do 90/72, ale to tylko moje zdanie. |
Cytuj:
i zrób całą resztę o której mówiłem w 1 poście. |
Cytuj:
|
nom tak. Ja też Ci radzę palka. :) poskilluj trochę i expij do 90 albo wyżej :)
|
Cytuj:
Dragon lair venore -shield +rs Giant spidery na poh-u -bohy +kusza +power bolty Of -rs+shield ;) :D :D :D |
na faccu kup pelno kamoli i doskilluj do 90 dista lepiej tracic czas na facc niz na pacc!
|
Cytuj:
Topic: "Bierz co chcesz ..." Ale palka na faccu do maja możesz nieźle stuningowac chociaż sorkiem mlvl także można przykoksić ;p Moja rada kup paladin armor i olej skille takie jakie masz wystarczą a no i najlepiej jakbyś dobił 70lvl do maja i wtedy asski w łapę i pg. |
a co jest lepsze 150 ms czy 150 rp
planuję pg ;) |
pvp -sork
non-pvp - pal Sorkiem moze i bedziesz lepiej walił ale bedziesz prawie po kazdym expieniu na - wychodził a palkiem na odwrót :) |
PALLEM NA 100% GRAJ
sorkiem same waste pall na faccu rox a na paccu tez :D |
;)
Palek uniwersalny, sorc zajebiaszczy.
Masz kase na expa`dla takiego delikwenta to rzadzi ;) Wiec bralbym sorca.. Jezeli chcesz prosta gre to wez palka. Kwestia gustu i sposobu gry. ;) |
Na 150 lvl zarówno rp jak i ms może mieć waste-zależy od sposobu expienia. Jednak zawsze większy respekt będzie mieć ms
|
Cytuj:
Cytuj:
|
wybrałem sorka ;) jestem ambitny ;)
mam zamiar do końca maja robić sdeki ;) myślę że z 50 bp narobie, a przy odrabianiu soula może 60 lvl wpadnie ;o teraz moje pytanie brzmi ;) jak będe miał 50 bp sd, to gdzie mogę iść z blokerem? i ile lvli wbije na tych 50 bp ? |
pierw zrób -.^ potem myśl
|
DL-e, Frosty, Wyspa GS, Warlocki
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:38. |