Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   [Inne] Najdziwniejszy Quest Tibii by 55 rp (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=195583)

Gaaraa 19-10-2008 16:13

Najdziwniejszy Quest Tibii by 55 rp

http://tibiacam.tv/cams.php?id=fk9vis6i1mg6ai0w
jeszcze nikt nie zrobił go pełnego prawda?

pol-lop 19-10-2008 16:16

jak to nie?? sam go robiłem pełnego już dawno

Gaaraa 19-10-2008 16:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pol-lop (Post 2303285)
jak to nie?? sam go robiłem pełnego już dawno

to chyba nie wiesz jak wygląda pełny quest...
zrobiłeś pewnie to samo co typ z filmu ta?
to kawałek tego questa

Xevo123 19-10-2008 16:51

dreamers challenge quest jest prosty jak wacek czesia...

JA układałem je 30 minut... dosyć długo , ale to na prawdę nie jest takie proste jakim się wydaje x)

Xr3 19-10-2008 17:17

Może uznacie mnie za debila, ale rozkminiałem te poduszki dwie i pół godziny, aż w końcu dałem sobie spokój...

jerrry 19-10-2008 17:48

A ja bardzo lubie tego questA. jeden z niewielu, w którym trzeba użyć głowy i troche pomyśleć. Ja za 1 razem układałem poduchy 10 minut, potem kiedy poszedłem z ekipą 10-osobową to czas skrócił się do 5 min na osobe. ale i tak układałem je prawie 2h bo ludzie wchodzili w tp i wracali ;)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xr3 (Post 2303502)
Może uznacie mnie za debila, ale rozkminiałem te poduszki dwie i pół godziny, aż w końcu dałem sobie spokój...

nie ty jeden miałes z nim problem, i nie koniecznie ktos musi uznac Cie przez to za debila

Hinzu 19-10-2008 18:49

Ten quest jest serio porypany.. Robienie tego shita zajelo mi 4h ...

DaveWiedzmin 19-10-2008 19:04

Jeśli ktoś chce to na Neranie mogę robić tego questa, dla każdego kto zapłaci/kupi ode mnie death ringi na niego.

leopard 19-10-2008 19:15

Nie wiem co wy macie za problem, żeby to ułożyć, zajęło mi to 4 minuty, ta układanka to nie jest jakiś random, że jedno wejście powoduje ruch przypadkowej linii/klocka. Wszystko jest przyporządkowane, jedne odpowiadają za ruch klocków w pionie, a drugie w poziomie. Czytając takie posty naprawdę się nasuwa myśl, że niektórzy z was robiąc questa w ogóle nie myślą tylko 100% to co w spoilu... Nie mówię, że nie używałem nigdy spoilerów, ale zawsze używałem głowy, to nie jest takie trudne.. pomyśleć trochę.

wojtek12345 19-10-2008 19:44

nie wiem co wy się tak męczyliście mi poszło spokojnie w 20 min

Pinio777 19-10-2008 20:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gaaraa (Post 2303282)
jeszcze nikt nie zrobił go pełnego prawda?

Nieprawda ;( Ale i tak jestes fajny... tyle Ci przyznam bo jak kolega up 120MS nie mogl ogarnac takiej ukladanki w 2+h to dzieki za pozwolenie ze tak go moge nazwac <:glupek:> powinien dostac negatywa na allegro ;<
(jesli sam zrobiles te acc to widocznie potrzebujesz skrypta na ukladanke i konsultacji z kims odpowiednim)

Fredrius 19-10-2008 20:27

To ze ktos ma 120 lvl to nie znaczy ze jest pro =o
W erze botow i allegro wbicie trzycyfrowego lvla nie jest zadnym problemem.

Xr3 19-10-2008 20:33

Moja postać nie widziała bota, a tym bardziej allegro;). To, że jesteście takie asy i udało się wam zrobić go w 30 sekund, nie oznacza, że każdy musiał mieć tyle samo szczęścia co wy.

jerrry 19-10-2008 20:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xr3 (Post 2304002)
Moja postać nie widziała bota, a tym bardziej allegro;). To, że jesteście takie asy i udało się wam zrobić go w 30 sekund, nie oznacza, że każdy musiał mieć tyle samo szczęścia co wy.

Ekhm...zachowujesz sie jak pan "Yasume" który też twierdził że nie miał bota. a Ty za co delete'a miałeś i go niewiem jakim cudem - odwołałeś? Może tibia to głupia gra - ale bajki piętro wyżej

SInGApOOre 19-10-2008 20:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xr3 (Post 2304002)

szczescia? raczej iq...

Pinio777 19-10-2008 20:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez jerrry (Post 2304027)
a Ty za co delete'a miałeś i go niewiem jakim cudem - odwołałeś?

Moze to nie on tylko stary owner :cup: No cóż nie musial kupic acc na allegro tylko z kumplem z rl sie ugadal :evul:

jerrry 19-10-2008 21:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pinio777 (Post 2304059)
Moze to nie on tylko stary owner :cup: No cóż nie musial kupic acc na allegro tylko z kumplem z rl sie ugadal :evul:

To na pewno on jest. Tak samo filozofował w tibii jak na forum

Xr3 19-10-2008 21:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez jerrry (Post 2304027)
a Ty za co delete'a miałeś i go niewiem jakim cudem - odwołałeś?

Offensive Statement;) Odwołany został przez to, że trafiłem na rzeczowego i rozumnego CMa.

Cytuj:

Ekhm...zachowujesz sie jak pan "Yasume" który też twierdził że nie miał bota.
A no, czekaj faktycznie. Lighthack jeszcze w Tibii 7.6. Wredna gnida co?X( Ty zaś, wyglądasz mi na malutkiego pariasa z przerostem ambicji, któremu żal dupę ściska, że nic przynajmniej w tej głupiej gierce nie osiągnął. Zanim zaczniesz wysnuwać zarzuty w czyimś kierunku, to staraj się przed tym dowiedzieć nieco na temat tej osoby, gdyż obecnie dajesz do zrozumienia, jaki z ciebie prostak, osobom, które mnie znają od początku, kiedy zetknąłem się z tym marnym, pixelowym chłamem. Mnie nie dowartościowuje użeranie się z chołotą, ale jeśli nie masz nic do roboty oprócz opowiadania wyssanych z palca bajeczek na temat innych i szukasz guza psychicznego, to trafiłeś na właściwy adres.

Pewien gość, którego zbytnio nie darzę sympatią powiedział (nie do mnie) "Musisz przełknąć gorycz porażki..." Jestem całkowicie pewien co do tego, że ten zwrot jak najbardziej do ciebie pasuje ;).

Pozdrawiam

Exodus 19-10-2008 21:21

@up
Czlowieku a co ty osiagnales, przeciez grasz na non pvp, lol.

jerrry 19-10-2008 21:49

Xere dziecko, dziecko... kogo ty chcesz oszukać? Offensive statement...po prostu pozostawie to bez komentarza ;P jutro skocze do kumpla i przytocze naszą rozmowe z tibii jak mówiłeś o Bocie. Sam mi sie tłumaczyłeś jak Cie przyłapałem że "nie botuje tylko was ignoruje" .. kij ze naokoło Ciebie było ~8 osób z mojej gidii i do Ciebie pisało a ty sobie "munchowałeś" jesteś kolejnym dzieciakiem ze słownikiem, które myśli że jest fajne. Jesteś gorsze niż emo. Oni się dowartościowują tym że się tną, ty - że "mądrze" piszesz.
Jedyny szacunek wobec Ciebie mam dlatego, że słuchasz Slipknota.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:18.