![]() |
160 ED pada w "śmiesznym" trapie :d
|
xDDD
Czegoś takiego jeszcze nie widziałem... Jak by zdążył, mógł walnąć UE i 3/4 teamu by nie było, a on by miał tydzień spokoju... ^^ |
Genialne...
Ten ED, spokojnie by ich pozdejmował z gran mas frigo. |
2x ue lodowe i oni all padaja a ze bana by dostal to inna sprawa ;D
|
Łatwo tak powiedzieć ;)
Ale teraz postaw się na jego miejscu. Logujesz i nie wiesz co się dzieje. Ja bym się nie zdziwił, jak by nie zdążył nic zrobić ;d @down Chyba chodzi Ci o skulla? |
Cytuj:
|
poczekac az powlaczaja skulle i frigo walnac. W sumie poswiecilbym sobie tydzien gry... byloby ze wbilem bana w wielkim stylu :D
@UP Battle to ja moge miec za zabicie rs'a white skulla wiec zle troche sprecyzowales... |
Wszyscy naokoło niego nie mieli skulla (oprócz 1 rs'a), więc bana by dostał ; ]
|
JA TO TAM BYM PSZYSZED I IM POKAZAL WSZYSTKIM OCH OCH!
Właściwie gościa zabiło to, że wrzucił utamę. Jedno UE od lodu, i padło by wystrczająco dużo osób, aby mógł im uciec. |
pierwsze co bym zrobil to rzucil utamo bo bym zobaczyl ile jest osob , drugie utana vid bo bym zobaczyl ile jest archerow pozniej bym probowal lac pojedyncze osoby z sd moze by ktos padl .
@down To samo pomyslalem kiedy ten koles sie pojawil ale nie kazdy nosi gfb wiec wybralem latwiejsza opcje. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
No, ale pomyślcie trochę... jak by z ue, to od razu rs i pz na 15 min... A taki druidek, ma z 2 pary softów... etc.
|
przeciez mowili zeby bana dostal -.^?
btw i so like brs ! 19:59 Gerba Knight [29]: ahUIAOuhaoIUAHou 19:59 Tiinaa [30]: IUAHEOIUAHIUEHAIUHEOUIAHIUEHOAIUHEUIAHEIHOAIUHEOIU AHOEIHE 19:59 Gerba Knight [29]: ahUIAOuhaoIUAHou 19:59 Athoryx [30]: hauahaua 19:59 Iryu Fire [33]: RUN 19:59 Sylph Depth [26]: AEEEEe 19:59 Sadyno Thor [21]: AEPIJAEPIJEAPIJEAPIEAJPIEAJAE 19:59 Ulowan Foulara [34]: SLAKDJLKSASA 19:59 Iryu Fire [33]: ALL 19:59 Soul Ludo [31]: ASDOPAKSDOPAKSDPOAKSDPOKASDPOKASDPOKASDPOKASDPOKAS D 19:59 Tiinaa [30]: ehaIUEHOIaheiuAHEIUHaoiuehoiUAHEUIahoiuehiuAHEOIUh aeihAE 19:59 Pannico Yeeh [26]: AEEEE 19:59 Iryu Fire [33]: corre 19:59 Soul Ludo [31]: ASOPDkAPOSDkPOASDKPOASKDpoASKDpoASKDpoASKDpOASKDPO ASDKPOASDKASD 19:59 Iryu Fire [33]: todos 19:59 Lekyndark [47]: DAISDASUHDUIASHDUOAS 19:59 Jow Barata [24]: sahsahashsahsahsahsa 19:59 Lekyndark [47]: DAISDASUHDUIASHDUOAS |
puta!
rsrs! xd troche smieszne, wolalbym pasc niz banana dostac... |
Zanim napiszecie glupoty o mas frigo dowiedzcie sie jak wyglada jego sytuacja, typowi brakuje 1 bana do deleta.
|
Nie no nie szans nie mial ;P
|
Co do planu z mas frigo, mozliwe ze nie padlo by wystarczajaco ludzi na bana (pominmy to ze jego next ban to delete) i wpadlby mu red skull = cale eq by mu droplo, a pewnie na sobie nosi koles z 1kk
|
lol, co wy gadacie przeciez jak oni go zaatakowali to wszyscy mieli white skule bo on nie mial reda.. ale ten smiech brazoli jest najbardziej pojebany :S
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:57. |