![]() |
B legi VS. C legi
Siema. :)
jestem Royal Fezz paladin z guardii (31 lvl). Narazie mam C legi ale nie wiem czy lepiej sobie kupic b legi czy zostawic se kase na jakis helm. eq: C helmet , Demonka , bohy , c legs , b robe , p ammy. Prosze was mi pomuz bo nie wiem co mam zrobic :s |
Kupuj b legs!
|
kup se blue legsy - sellnij crown nazbieraj kasy i kup blue
i będziesz miał właściwie ostateczne EQ |
zostaw c legi bo sa ladne ;>
|
dzizys, co z tego ze sa ladne? bedzie mial wiecej capa na uniesienie spearow...
|
Royal Fezz : Life on Guardia !
Tak wlasnie tez mysslalem ze ladne xDD
Ale no wlasnie wiencej capa bedzie ;/ Hmm poczekam na jeszcze wiencej odpowiec :) @ up : Thx za posty :) |
jak chcesz żeby było ładnie to kup se mistic turban czy jakoś tak bo pasuje do setu
|
Thx!
ok dzieki za pomoc wszytkimy :)
Kupilem blue legy .. Zapraszam na moj temat gdzie mozna sobaczyc all :P |
Cytuj:
I CO KURWA Z TEGO? W eq liczy się TYLKO TO żeby było ładne... |
Cytuj:
|
@Up
A powiedz mi, czemu by nie? |
To było pytanie retoryczne:]
|
Mówcie co chcecie ale FULL CROWN SET u Knighta do tego Fire sword albo Axe wygląda zajebiscie !! CuD MiÓd :p:p:p:p:cup: i dlatego ja wole z tym setem mykac nawet na h lvl bo rzeczywiscie set nie musi byc najmocniejszy i tak niewiele ci pomoze MPA G LEGS itd na 10 lvl i skilach 30/30 na cycach :p:p
PIĘKNO SETU ROX ROX ROX :] |
Cytuj:
|
@up
Dokładnie to chciałem wyrazić tylko mniej dosadnie:p |
kup b legi
|
Cytuj:
Bo co, stracimy pare pixeli (gp) więcej na leczenie? CHUJOWY argument. |
Wolę oszczędzić sobie nerwów. Magma set podoba mi się zdecydowanie bardziej od Glacier DO MOMENTU, w którym nie zauważę, że w tym pierwszym Frosty biją mnie z ice balla po 200, a w drugim po 80 (tak, robiłem testy). Nie wiem... widocznie expisz swoim evul knajtem na rotach i nie dostrzegasz różnicy w defie, ale najprawdopodobniej gdy kiedyś wbijesz w tej ekhm... "grze" wyższy level, to zobaczymy jak będziesz popier*alał w golden legach, które wyglądają jak oszczane hajdawery...
|
Nie będe latał w g legach tylko z powodu defa - bo to i tak gówno daje.
|
To najlepiej biegaj w leather secie-tani a def gówno daje:D:D:D:D:D:D:D
Na szczęście takich przypadków jak Ty jest mało:baby: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:30. |