![]() |
Najlepsze eq dla paladyna na 20-30lev?
Hmmm zalorzylem ten temat poniewasz kluce sie z kumplem o to jakie jeste najlepsze eq dla pala (20-30lev)
Ja mowie ze Armor : Blue robe Legi : k.legi (albo plate) Boots: jakies buty z arm 2 np Pirate Boots (najlepsze takie co nie spowolniaja chodzenia) Shield : Guardian Shield , Dragon Shield Bron : Spear , Throwing Star,Viper Star :p , Royal Spear (od 25), Bolt i Power Bolt (30lever) :lucznik::browar: otp :) |
power bolt z tego co pamietam od 55 lvl...
a co do eq palka (bogatego): skull/royal helmet, blue robe, blue legs, boh, vampirka... a co do biedniejszego: crown helmet, belted cape, plate legs, boh, dragonka |
Jasne! Każdy paladyn ma bohy na 20 lvlu -.- Poza tym na wyższych poziomach lepszy od blue robe jest paladin armor
Do autora: Eq podałeś ok, przy czym raczej plate legi niż knight (k legi są sporo cięższe) |
moze nie ma, ale do 30 lvl powinien...
|
ale blue legi troche zadkie na moim serwie (chyba) :p mi wylecialy ;(
|
Bartoszek Palladyn: Life on Guardia!
Eq: Blue Robe, Blue Legs, Demonka, Royal Helmet, Boh [ jak masz kase ]
Albo : B Robe, Plate Legs Leather Boots, Dragon shield Crown helmet |
B robe, Plate/Blue Legi, Crown helmet, crown shield, bohy (lepiej w nie zainwestować niż w arma).
|
helmet: kiedys hotm jednak teraz musi byc c helmet
armor: blue robe/belted cape/mammoth fur cape legi: plate/crown/blue buty: pirate/boh amulet: szaliczek/p ammy shield: dragon/vampire |
Dla "Biednego Pallka" polecam:
Crown Helmet Mammoth Fur Cape Dragon Shield Plate Legs Boots Zaś dla "Bogatego" : Royal Helmet Blue Robe Vampire Shield Blue Legs Boots Of Haste |
Belted Cape tez moze byc zamiast Mamooth Fur Cape
|
Moim zdaniem najwazniejszym zakupem na sam poczatek to bohy i jak najlzejsze eq a co dokladnie to juz zalezy od kasy ;)
|
Ja uważam że powinieneś nosić coś takiego:
Dark Helmet Plate armor Plate legs Dwarven shield BOH Gdy zginiesz niczego ci nie będzie żal miałem takie eq na 50 lvl i było dobrze |
A po co palkowi dobre eq no i tak wali z dista i ucieka i leje :)
Wiec po upade 8.2 to tak do 30 lvlu mozna miec belted cape plate legs lub rangers bardzo lekkie sa 35 capu wiec wiecej kamieni do skilu lub strzal do expa a z helmetem to tak dark lub stell jak ktos ma pieniazki to crown buciki leather lub pirate i shield beholder takie eq moim zdaniem jest dobre :cup: |
Popieram Uzytkownika ,,Koles17" Kto to widzial palladyna z RH, K setem i bohami na 25 lvl'u -.-. Ja mam 40 lvl a dalej chodze w:
- Crus. Helm - K. Arm. - P. Legi - Drag. Shield - Buty - 20 royal spearow Na lepsze eq poprostu szkoda mi kasy... Moze jeszcze Bohy sobie kupie... ale to na 50 lvl'u |
wy myślicie, że wszyscy są bogaci i 20 czy 30 lvl ma w banku po 1kk, zauważcie, że rozsądny palek najpierw wyda na kamienie, żeby mieć skille 75+ a potem wystarczy huncić przez pare dni GSa na blood herbie i jesteśmy zarobieni oraz wszystko powolutku... sam na 28 lvlu mojego palka nosze:
Mammoth fur cape, plate legs, p ammy, c helmet, dragon shield i leather boots, bo narazie mi nie potrzebne jakieś bohy :baby: |
Tia .. to jakie ja eq maam nosic?
Mam 36 palka,68/53 skile <skiluje teraz> eq,steel helmet <zrobie crusa> noble armor,p legi,vampirka p ammy. 75 do wykorzystania no 80^^ bo loota troche mam ;o Na slimach skiluje sie dobrze przy tym eq,nadarzam z mana do leczenia ;) |
Ja do 60lvla chodziłem w crown helmie, belted cape, plate legsach i boh (od 55lvl dopiero) i uwaga, miałem Griffin Shield (def. 29) xD I nie narzekam, grało mi się dobrze, a z powodu kicków neta wolałem w EQ nie inwestować. Teraz mam MMS, Paladin Armor, Blue Legs, Crusader Helmet, i BoH i jest OK.
Docelowo planuję kupić RH i Golden Legi, a na 100lvl z Inq wyciągnąć Master Archer Armora. Pozdro : ) |
-Vampka
-Blue Legi -Fur Boots -Paladin Armor -Crown Helmet -Royal Speary |
Ja na 34 levelu mam
- crown armor - plate legs - l. boots - medus shield - warrior helmet - platinum amulet cos nalezalo by zmienic? |
Tak na 20-30 lvl to eq:
crus helmet, blue set(lub crown), boh, medusa shield... ewentualnie p ammy, demon shield(jak ktoś jest bogaty).. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:59. |