![]() |
Zbliża się koniec Arcanii i innych tibijskich światów...
Cytuj:
TO KONIEC MARZEŃ, TO KONIEC EXPIENIA, TO KONIEC WSZYSTKIEGO, TO KONIEC TIBII !!!! co to będzie jak ruscy walną atomówke w niemcy i wszystkie serwery tibijske padną? Bo głównym celem rosjan na pewno będa niemcy, francuzi, austriacy itp. bo po holere im walic bombe w portugalie czy hiszpanie skoro oni i tak słabo grają . Musimy coś zdzialac i uratowac naszą tibie!!!!!!!! w tym temacie możemy pisac jaki mamy pomysł aby uratowac tibię ja dam pierwszy pomysł 1. Wysłac list do putina aby bombe walil w inne miejsce a nie w niemcy bo bedzie koniec tibiii... |
poswiencic sie dla niemcuw i wycelowac bąbe pierw w róskich
|
Cytuj:
|
Cytuj:
to ruskie napieprzają z bomb, nie niemce w ruskich :| @topic Zrobmy wybory demokratyczne na Arcani, po czym wygra Pici |
ty naprawde jesteś dziwakiem lecz się oni się boją naprzykład rosjan ameryki bo gdyby żucili to byłby już ich koniec a pozatym gryby żucili to wszystkie kraje by na nich zaatakowały omg
|
poswiecic sie dla niemcow - chodzilo mi o "zrobmy to dla niemcow"
wycelujmy bombe pierw w ruskich " nie dajmy im szansy zeby rzucili pierwsi, umrzyjmy jako bohaterzy" to chyba nie ja mam problemy ze zrozumieniem tekstu. |
Cytuj:
|
Taki temat chociaz zalozony dla smiechu nie jest adekwatny do tego forum ,nie oceniam ale na oko malo osob jest na dyle zorientowanych w polityce miedzynarodowej aby wiedziec ze taki cytat prawdopodobnie pochodzi z typowo prawicowej gazety ,ktora ma propagowac Rosje jako przyszlego agresora.W najblizszych 10 latach Rosjanie napewno nie rusza na zachod ani go nie zbombarduja,bo tylko samym sobie by zaszkodzili usuwajac rynki zbytow dla swych produktow i narazajac sie na kontraatak ze strony Zachodu.
|
śmiech
Pan up ma racje z ta propaganda. A w ogóle nie przejąbym sie tym ze tibi by nie bylo bo sa inne gry. Po co gadać o tym co się nie stanie...
|
co to za roznica? i tak umrzesz kiedys
|
Śmierć nie jest pewna. la la la la la la la
|
co ja zrobie bez tibii ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
|
Cytuj:
jest, tyle ze zawsze mozna kupic blessy i wydac te 50k :) |
nolajfer ahhhhhh
|
czewronetjube aahhhh
nie wiem, moze nie zrozumiales... to byla ironia ;| |
jesli masz kompleksy zwiazane z problemem 'dorastania' nie martw sie! minie ci! ahhh
no nei wiem czy glupi tekst ktory ci nei wyszedl mozesz nazwac ironia, bo zebym patrzal na niego 11389329x, ironia sie nie wydaje :o |
Som dni som hwile rze sie czasami myle
Name: Majster Bak Sex: male Profession: Knight Level: 9 World: Arcania Residence: Ab'Dendriel Last login: Oct 23 2008, 07:50:01 CEST Comment: My Best Friend: !~~Dragon Mercury~~! Friend: !~~Wangart~~! pwnd? |
Wes idioto pomysl co piszesz ....
|
Zamknij morde bo ci leb rozwale.
|
@up
Wiesz ze twa wypowiedz jest karalna? ... Chyba. ... Whatever! 8o @ Proponuje wyslac list do Kaczora. Napiszemy w petycji ze jezeli Tibijskie serwery padna to 98% uzytkownikow internetu zrezygnuje z niego(internetu). Co za tym idzie firmy dostarczajace internet beda bankrutowac. Wielu ludzi straci prace ;< A tak wogole, to ciekawe czy Kaczynski gra w Tibie. Albo jego dzieci, jezeli ma ; d @down Wiem. Jest tragiczna. Powinnismy plakac, bo na tym polega sens zycia. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:48. |